Kuva: Mikko Räsänen

Linkin Park kirjoitti koskettavan muistokirjoituksen laulajalleen - "sydämemme ovat murtuneet"

24.07.2017 18:44 - Katariina Auvinen

Bändi rikkoi hiljaisuuden yhtyeen viime torstaina kuolleen nokkamiehen, Chester Benningtonin, itsemurhan jälkeen.

Linkin Parkin nokkamies Chester Bennington, 41, teki itsemurhan viime viikon torstaina painittuaan pitkään muun muassa masennuksen kanssa. Häntä jäivät kaipaamaan kuuden lapsen ja Talinda-vaimon lisäksi myös muun muassa Linkin Parkin -bändin jäsenet ja perheet. Nyt yhtye on rikkonut hiljaisuuden ja julkaissut koskettavan muistokirjoituksen laulajasta Facebook-sivuillaan. 

Yhtyeen mukaan kaikkien jäsenten ja heidän perheiden sydämet ovat murtuneet. He elävät vieläkin shokissa ja epäuskossa. Kirjoituksessa kerrotaan kuinka Bennington ei varmasti edes ymmärtänyt koskettaneensa niin monia sydämiä elämänsä aikana. Yhtye suree palasta, jonka kunnianhimoinen, hauska ja uskomaton mies on jättänyt jälkeensä. 

"Rakas Chester,

Sydämemme ovat murtuneet. Kieltämisen ja epäuskon aallot vavisuttavat vieläkin elämäämme uutisten jälkeen. Olemme hiljalleen kuitenkin ymmärtäneet perheidemme kanssa, mitä on tapahtunut. 

Kosketit niin monia elämiä ja ihmisiä. En usko, että itse edes tiesit, kuinka montaa. Näinä muutamana päivänä olemme vastaanottaneet valtavan määrän rakkautta ja tukea niin läheisiltä kuin ulkopuolisilta ympäri maailman. Talinda ja perhe arvostavat sitä suuresti ja he haluavat maailman tietävän sen, kuinka sinä olit paras aviomies, poika ja isä perheelle, joka ei ikinä tule olemaan yhtenäinen ilman sinua. 

Jutellessani kanssasi vuosien aikana, sinun innostuksesi oli niin tarttuvaa. Sinun poissaolosi jättää aukon, jota ei voi ikinä täyttää. Vallaton, hauska, kunnianhimoinen ja huikea ääni on vaiennut huoneesta. Yritimme muistuttaa itsellemme, että ne demonit, jotka veivät sinun pois luotamme, olivat aina kanssasi. Nimenomaan ne demonit, joista lauloit, saivat kaikki rakastumaan sinuun. Sinä toit ne esiin ja kerroit niistä. Opetit meitä olemaan inhimillisempiä ja armeliaita itsellemme. Sinulla oli isoin sydän. 

Meidän tapamme tehdä musiikkia on sammumaton. Sitä, millaisella polulla jatkamme tästä lähin, emme vielä tiedä. Se mitä tiedämme, oli että teit meistä kaikista parempia ihmisiä näiden vuosien aikana. Kiitos siitä lahjasta, rakastamme ja kaipaamme sinua." 

Linkin Park -yhtyeeseen kuuluvat Mike Shinoda, Joe Hahn, Dave Farrell, Brad Delson sekä Rob Bourdon

Lue myös: Muusikkokollegat muistelevat kuollutta Linkin Park-solistia järkyttyneinä: "Sydäntäsärkevää"

Lähde: Facebook

Kilpailut

Uusimmat