Kuva: Mikko Räsänen

E-Type dramaattisena: "Urani on jo ohi"

25.08.2017 23:13 - Anna Hopi

Ysäritähti kokee olevansa lähellä oman uransa finaalia.

Ysäridancen suosikkinimi E-Type on viihdyttänyt kansaa jo 25 vuoden ajan. Artistipersoonan takaa löytyy 51-vuotias Bo Martin Erik Erikson, joka halusi aikoinaan luoda Denniz Popin ja Max Martinin kanssa uuden ruotsalaisen popmenestystarinan. Hittejä on tullut - Angels Crying, Here I Go Again ja Life ovat nousseet suosituiksi Euroopassa.

Vanhat hitit vetävät erinomaisesti keikoilla. Vieläkö artistia kiinnostaa uusien kappaleiden tekeminen?

- Katsotaan, teen syksyllä uuden biisin. Yleensä ihmiset haluavat kuulla vanhaa musiikkia, en voi muuttaa sitä asiaa. Teen kappaleen ja lähetän sen Max Martinille Los Angelsiin. Jos kappale on hyvä, menen Losiin tekemään siitä uuden kappaleen. Jos kappale on paska, yritän kirjoittaa uusia kappaleita, hän sanoo.

- En kuitenkaan etsi uutta nousua uralleni. Urani on jo ohi. Tämä on hyvä loppu uralleni. Kysymys on siitä, onko urani täysin kuollut, jos kuitenkin vielä keikkailen, E-Type lataa.

- Ajattelen itse niin, että urani on ohi, jos mietit Ariana Granden kaltaisia tyyppejä, jotka tekevät koko ajan uutta musiikkia. Jos vertaat heihin, urani on täysin kuollut. Jos taas tulet katsomaan keikkojani, voit nähdä, ettei urani olekaan ihan loppu.

Kuuntele alta E-Typen kestohitti Angels Crying.

Lue myös: E-Type juotti suomalaisille faneilleen vodkaa - katso kuvat

Uusimmat