Kuva: Mikko Räsänen

Movetronin Päivi Lepistö paljastaa, mikä on haastavinta keikkailussa

27.08.2017 10:30 - Anna Hopi

Laulaja on tottunut kovaankin keikkatahtiin vuosien saatossa.

Ysäritähti Päivi Lepistö on keikkaillut vuosien varrella tiiviisti Movetron-yhtyeen kanssa. Jos 90-luku oli hypeä, tien päällä kiertämistä ja eri lavoilla esiintymistä, 2000-luvun aikana Lepistö on päässyt toteuttamaan itseään enemmän taiteellisesti.

Hän julkaisi vuonna 2002 albumin Yöperhonen, ja on ollut mukana erilaisissa teatteriproduktioissa. We Love The 90's -festivaaleilla esiintynyt nainen sanoo nauttivansa edelleen erilaisista työtehtävistä.

- Koskaan ei ole tullut se tunne, että voi paska, kun pitää lähteä keikoilla. Se ei ole koskaan ärsyttänyt, ainoastaan joskus se matkustaminen ja odottaminen harmittaa, hän sanoo.

Lepistö sanoo energisoituvansa keikoilla intron soidessa, kun hän näkee innostuksen yleisön joukossa.

- Ysärimusiikkia on alkanut kuuntelemaan uusi porukka, paljon nuorta väkeä seisoo yleisössä. Silti mukana on niitäkin tyyppejä, jotka ovat olleet mukana vuodesta 1995, hän sanoo.

- Ysärifanit ovat ihan perustyyppejä, kuka tahansa voi kuunnella ysäriä. Vaikka näyttäisit siltä, että kuuntelisit jotain 70-luvun rokkia, niin saatatkin olla kova Movetronin Romeo ja Julia -biisin fani. Ysärifaneja on kaikissa ikäryhmissä ja kokoluokissa, hän nauraa.

Kuuntele alta Movetronin legendaarinen Romeo ja Julia -kappale.

YsäritähLue myös: Movetron muistelee kammottavimpia bäkkärikokemuksia: Ei ollut lainkaan vessaa!

Lue myös: Movetron ei aio enää julkaista albumeita: 'Siinä ei ole järkeä'

Uusimmat