Kuva: Handout

Fani yllätti Pandoran kesken keikan: "Mies seisoi takanani pelkissä boksereissa"

26.08.2017 20:53 - Anna Hopi

47-vuotias laulajatähti selvisi tilanteesta onneksi säikähdyksellä.

Ysäritähti Pandora, 47, keikkailee tiiviisti Euroopassa ja on tuttu näky suomalaisissa yökerhoissa ja festarilavoilla. Pitkän linjan tähti kertoo kokeneensa monenlaisia odottamattomiakin tilanteita vuosiensa aikana. Viimeksi yli-innokas fani yllätti tähden kesken esiintymisen tänä kesänä.

- Kaikkeen on valmistauduttu. Tottakai silti voi olla tilanteita, joissa fani hyppää lavalle kesken keikan. Sellainen tilanne tapahtui heinäkuun puolivälissä Gothenburgissa. Esiinnyin 12 000 ihmisen yleisölle ja yhtäkkiä lavalle hyppäsi mies pelkissä boksereissaan, Pandora muistelee We Love The 90's -festivaaleilla.

- Huomasin hänet siinä vaiheessa, kun hän seisoi takanani. Lauloin silloin Tell The World -kappaletta ja yllätyin kovasti. Poikaystäväni ja DJ:ni Mikko näki hänet ja työnsi miehen pois lavalta. Järjestysmiehet hoitivat loput.

Konkaritähti ei ollut tapahtuneesta moksiskaan, ja jatkoi keikkansa rauhallisesti loppuun. Hän sanoo, että nykyään turvatoimet ovat keikkapaikoilla ensiluokkaiset, eikä artistin tarvitse pelätä yli-innokkaiden fanien tempauksia.

- Mitään pahaa ei tapahtunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä. On hyvä, että turvallisuudesta huolehditaan hyvin keikkapaikoilla. En pelkää, minulla ei koskaan ole ollut siihen syytä. Minulla on ollut joskus stalkkereitakin, mutta heidänkin suhteensa asiat on käsitelty ja hoidettu, hän summaa.

Lue myös: Ysäriartistien videoilmiö leviää - nyt myös Pandora ja Waldo lähtivät mukaan

Uusimmat