Kuva: AOP

Pandora muistelee järkyttävintä Suomi-keikkaansa: "Itkin hysteerisenä wc:ssä"

27.08.2017 14:30 - Anna Hopi

Ruotsalaislaulaja Pandora joutui kovaan julkisuuspaineeseen uransa alussa.

Vuonna 1993 laulu-uransa aloittanut Pandora, eli Anneli Magnusson, on pitkän linjan viihdyttäjä. Hän sanoo kohdanneensa urallaan erilaisia vaiheita, niin nousuja kuin laskujakin. Esikoislevy One of a Kind herätti kiinnostuksen, mutta toinen albumi Tell the world oli jättimenestys Skandinaviassa.

Varsinkin uran alkuvaiheessa Pandora ei osannut käsitellä kaikkea kokemaansa suosiota, ihmisiä ja kiireistä keikkatahtia.

- Ensimmäisten viiden vuoden aikana julkisuus oli rankkaa. Se oli hullua. En oikein osannut käsitellä kaikkea. Olin nuori, eikä minulla ollut paljoa kokemusta, hän sanoo.

(kuva: AOP)

"Ihmiset kurkistelivat pukuhuoneen ikkunoista sisään"

Suosion huipulla tuli vastaan todella yllättäviäkin tilanteita, jotka saivat laulajattaren panikoitumaan.

- Olin keikalla Suomessa, ja paikalla oli 10 000 ihmistä vain katsomassa minua. Backstageni oli jonkinlainen pieni hytti. Sen ympärillä oli paljon ihmisiä, eikä yhtään järjestysmiestä. Siihen aikaan heitä ei ollut niin paljon, eikä kaikkea oltu organisoitu niin turvalliseksi kuin nykyään, hän avaa.

- Ihmiset olivat hytin ympärillä ja kurkkivat ikkunoista sisään. Yritin vaihtaa vaatteita menin kylpyhuoneeseen ja ajattelin, että kukaan ei häiritsisi siellä, mutta joku kurkisteli ikkunasta. Olin juuri riisumassa vaatteitani. Kun näin sen ihmisen, tulin hysteeriseksi - en vain kestänyt sitä. Suljin vain vessan oven, istuin sen lattialle ja itkin. Olin niin järkyttynyt, etten voinut olla sen jälkeen yksin missään. Se oli ensimmäinen kokemukseni julkkiksena olemisesta.

Vuosien saatossa kokemusta saatuaan Pandora on sittemmin oppinut suhtautumaan julkisuuteen oikealla tavalla. Hän muistuttaa, että nykyään fanit eivät pääse näin lähelle artistia, koska asiat hoidetaan keikkapaikoilla ammattimaisemmin.

Lue myös: Ysäriartistien videoilmiö leviää - nyt myös Pandora ja Waldo lähtivät mukaan

Uusimmat