Kuva: Mikko Räsänen

"Poikaystävän kuolema syöksi masennukseen, Kaija Koon musiikki auttoi takaisin"

14.09.2017 08:00 - Mikko Räsänen - Luettu 986 kertaa

Pohjois-Pohjanmaalla asuva Eila kertoo omakohtaisen tarinan musiikin voimasta

Iskelmän synttäriristeily järjestetään 12.-13.10. Risteilyllä esiintyvät Lauri TähkäKaija Koo, Neon 2, Antti Ketonen ja Mikko Harju. Risteilyn kunniaksi Iskelmän nettisivuilla oli kilpailu, jossa suomalaiset pääsivät kertomaan rakkaimpia biisimuistojaan noiden artistien tuotannoista. 

Pohjois-Pohjanmaalla asuva Eila, 57, muistelee yhdeksän vuoden takaista tragediaa, kun hänen poikaystävänsä menehtyi yllättäen. Siinä tilanteessa Kaija Koon musiikki osoittautui korvaamattomaksi voimavaraksi.

"Olen toki tiennyt Kaija Koon pitempään, mutta löysin hänen musiikkinsa vasta yhdeksän vuotta sitten. Tuolloin poikaystäväni menehtyi yllättäen ja se tuntui siltä, että taivas putosi maahan ja minä jäin siihen väliin."

"Sain lohtua musiikin kuuntelusta ja YouTubessa surffaillessa törmäsin biisin, joka vieläkin tuntuu ihanalta. Tuo kappale oli Jos sua ei ois ollut. Se biisi kannatteli minua monta monituista kertaa, kun ei millään meinannut jaksaa. Ja onhan niitä vastaavia kappaleita Kaijalla muitakin: Kylmä ilman sinua, Mul on yö, jne."

"Pikkuhiljaa suru ja kaipaus alkoivat helpottaa ja Kaijan toisista voimabiiseistään sain uutta nostetta. Nyt voin sanoa että olen voimakkaampi ja ehyempi ihminen kuin ennen poikaystäväni tapaamista."

Kaija Koo esiintyy Iskelmän synttäriristeilyllä 12.10. Lue lisää risteilystä ja osta liput täältä

Lue myös: Senni, 23: "Laitoin Lauri Tähkän kappaleen soimaan ja mieheni alkoi kyynelehtiä"

Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Uusimmat