Millä mallilla elokuvasi teko on, Herra Ylppö?

21.09.2017 15:00 - Rea Tallgren

Herra Ylppö paitsi ohjaa, myös kuvaa parhaillaan elokuvaa, jonka nimi on Kronos Kairos.

Herra Ylppö ja Ihmiset lopetti kolme vuotta sitten. Monien yllätykseksi yhtye ilmoitti hiljattain palaavansa yllättäen keikkalavoille syys-lokakuussa. Kiertue on nimeltään Sata Vuotta ja se on valittu viralliseen Suomi Finland 100 -ohjelmistoon.

Kiertueen aikana bändi nähdään muun muassa Lahdessa, Turussa, Tampereella, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Yhtye esittää keikoilla Sata vuotta -albumin kokonaisuudessaan ja päälle monia yllätyksiä. Yhtye ei kierrä konserttisaleja, vaan nimenomaan musiikkiklubeja. 

- Konserttisalit eivät ikinä ole olleet sillä tavalla sydäntäni lähellä, pidän enemmän rokkiklubeista. Tämän bändin juttu on aina enemmän ollut se, että ollaan musaklubeilla ja kaljakuppiloissa. 

Kaikki musaklubit ovat yhtyeelle entuudestaan tuttuja. 

- Valittiin paikkoja, joista on hyvä muistoja. 

Herra Ylppö kuvaa myös parhaillaan elokuvaa, joka kantaa nimeä Kronos Kairos.

- Siitä on noin 50 prosenttia kuvattu. Yksi näyttelijä kuoli kesken prosessin, ei kuitenkaan kuvauksissa. Hänelle suunniteltua pidempää roolia ei tietenkään nyt voi toteuttaa. Toisessa pääroolissa on HIMin rumputeknikkona toimiva Reinin Kari, joka kiertää nyt HIMin kanssa loppuvuoden. HIMin päätösrundi tuli yllätykseni - ja se vaikuttaa nyt tähän elokuvaankin. Tänä vuonna ei oikeastaan päästä enää kuvaamaan, Herra Ylppö sanoo. 

- Julkaisupäivämäärää ei kyllä tiedä Jumalakaan! Tai ehkä ainoastaan hän, Ylppö summaa. 

Kuuntele SuomiRockin Iltapäivää arkisin klo 14-18. Tykkää SuomiRockin Iltapäivän Facebook-sivuista tästä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat