Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Saaran uusi kappale kertoo rakkauden hiipumisesta - mukana tunnettu maailmantähti

06.10.2017 07:20 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kappale kantaa nimeä All The Love.

Sara Forsberg eli Saara julkaisi tänään uuden kappaleen. Biisi kantaa nimeä All The Love ja siinä on Saaran lisäksi mukana maailmantähti Jillionaire, joka on tunnettu Major Lazer -triosta.

Major Lazerin isoimpia hittejä on kappale Cold Water ft. Justin Bieber & , joka nousi maailmanlaajuiseksi radiohitiksi ja on streamannut Spotifyssa globaalisti yli 800 miljoonaa kertaa.

All The Love on Teemu Brunilan, Hank Solon ja Saaran yhdessä kirjoittama. Jillionaire päätyi kappaleelle yhdysvaltalaisen levy-yhtiö Capitolin New Yorkin toimiston yhteyksien kautta. Kuultuaan kappaleen Jillionaire innostui siitä niin, että halusi osallistua myös sen tuotantoon.

- Lähettiin kirjottamaan tarinaa siitä, kun parisuhteessa toinen osapuoli huomaa oman rakkauden hiipuvan kumppania kohtaan. Musta tilanteeseen on varmasti helppo monen samaistua, ja haluan viestiä kappaleella sitä, että on ihmisluonteen mukaista rakastua - kuten myös tajuta, että vaikka toista rakastaisi, ei välttämättä enää ole rakastunut. Se on jokaisesta itsestä kiinni, mitä tilanteella tekee ja yrittääkö lähteä korjaamaan sitä vai jättääkö suhteen taakseen”, Saara kertoo singlestä.

Kappaleen pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Sara Forsberg yhteishaastattelussa poikaystävänsä kanssa: "Läpsimme jatkuvasti toisiamme pyllylle"

Kilpailut

Uusimmat