Kuva: Senja Rapila

Tekeekö rap-yhtye Kymppilinja paluun? Janne Ordénilta mystinen lausunto

02.11.2017 19:45 - Iiro Myllymäki

Räppäri Janne Ordénin mukaan Kymppilinja-yhtyettä herätellään projektiluontoisesti henkiin.

Monet tuntevat räppäri Janne Ordénin edelleen parhaiten Kymppilinja-yhtyeestä. Kymppilinjan ja Mariskan yhteiseltä Minä-kappaleelta ei voinut välttyä vuonna 2010, ja yhtye lopetti toimintansa vuonna 2012. Kymppilinjan lopettamisen jälkeen Ordén on luonut ahkerasti soolouraa, ja eilen keskiviikkona häneltä julkaistiin uusi single Pelasta.

Janne Ordén kävi Kiss-radiokanavan Kiss Fresh -ohjelman haastattelussa, jossa myös Kymppilinja nousi esiin. Ordén kertoi Jenni Haapalan haastattelussa mystisesti, että ensi vuonna on luvassa jo pitkän aikaa valmisteltu projekti, joka on eräänlainen paluu menneisyyteen. Viittaako Ordén tällä Kymppilinjaan?

- Olemme pyöritelleet pientä proggista, ja siitä tulee infoa myöhemmin. Teen ihan normaalisti soolohommia tässä koko ajan. Minulla on edelleen se ikuisuusprojekti, että haluan julkaista sooloalbumin, Ordén kertoo.

Mies painottaakin, että Kymppilinjan tuleva projekti ei pistä hänen soolohommiaan jäihin.

- Jos tulee jotain Kymppilinjan kanssa, niin se on projektiluontoinen homma. Tarkoituksemme ei ole tulla takaisin. Meillä on kaikilla omat projektimme, Ordén kertoo.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella alta Janne Ordénin uuden singlen. Pelasta-kappaleella mukana on myös hänen Sunnuntaisin-kappaleellaan vieraillut Neea.

Kuuntele Kiss Fresh -ohjelmaa arkisin kello 18-20.

Voice.fi ja Kiss kuuluvat molemmat Bauer Mediaan.

Lue myös: Janne Ordén elää musiikille: "Kaiken se on vienyt"

Kilpailut

Uusimmat