Kuva: AOP

Deep Purplen Ian Gillan: "Meillä on juuri nyt hyvä energia"

03.11.2017 13:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Deep Purple nähdään Helsingin Jäähallissa 11. marraskuuta.

Vuonna 1968 perustettu Deep Purple on yksi legendaarisimmista yhtyeistä. Suuresta suosiosta kertoo muun muassa se, että bändin levyjä on vuosien saatossa myyty yli 100 miljoonaa kappaletta.

Vuosien varrelle mahtuu kuitenkin kaikenlaista. Miehistönvaihdoksilta ei ole vältytty ja sen lisäksi taukoakin ehti olla kahdeksan vuoden verran.

Nyt yhtye on kuitenkin jälleen kasassa ja viihdyttää kansaa massiivisen maailmankiertueen muodossa.

Suomeen bändi saapuu 11. marraskuuta, kun se nousee Hartwall Arenan lavalle. Laulaja Ian Gillanin, 72, mukaan luvassa on varmasti mieleenpainuva keikka.

- Muutama vuosi sitten kohtasimme sairauksia ja muuta sellaista. Silloin joku ehdotti, että olisiko jo aika lopettaa. Olimme itsekin tavallaan sitä mieltä. Sen jälkeen on kuitenkin mennyt huomattavasti paremmin, joten kyllä homma vielä jatkuu, Gillan kertoo Radio Cityn Petra Piiparin haastattelussa.

Keikat käyvät kovasta työstä ja Gillanin mukaan he eivät muuta juuri tarvitsekaan pysyäkseen kunnossa.

- Joka ilta teemme töitä lavalla parin tunnin ajan. Rakastan sitä. Se on monella tavalla vaativaa, mutta se on rutiinia, johon keho tottuu.

Miehen mukaan rutiinit osaltaan auttavatkin pitämään homman kasassa.

- Keikat ovat lähes tulkoon samaan aikaan joka ilta. Sen lisäksi on muita velvollisuuksia kuten haastatteluja. Se kaikki pitää meidät kunnossa ja mielenkiinnon yllä. Juuri nyt meillä on todella paljon energiaa.

Deep Purple
Helsingin Jäähalli
11. marraskuuta
liput: ticketmaster

Lue myös: Deep Purplen parhaat kappaleet listattiin Radio Cityn toimesta - oletko valinnoista samaa mieltä?

Kilpailut

Uusimmat