Kuva: Mikko Räsänen

Iskelmätähti katuu törkeää vitsiään: "Hävettää!"

13.11.2017 19:30 - Anna Hopi

Whitney Houstonin elämästä kertova dokumentti avasi Vicky Rostin silmät.

Laulaja Vicky Rostin uran suurimmat esikuvat löytyvät kotimaisen musiikin saralta. On kuitenkin eräs kansainvälinen tähti, joka on äänellään, karismallaan ja tulkinnallaan tehnyt häneen vaikutuksen - vaikkakin poismenonsa jälkeen.

- Matkustin pitkällä lennolla erään kerran Kanarialle, ja olin iPadille ladannut Whitney Houstonin dokumentin. En ole koskaan ollut ihan hirveä Whitney Houston -fani, mutta dokumentti teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Juuri se tarina siitä, miten surullista ja raadollista elämä voi olla, vaikka ihminen on lahjakas, taitava, rikas ja menestyvä - silti kaikki asiat voivat olla pielessä, kertoo Vicky Rosti Iskelmän juontajalle Satu Kotoselle.

- Minua itseasiassa alkoi hävettää itsekeksimä vitsini. Olen joskus aikanaan keksinyt vitsin "Mitä Bobby Brown sanoi, kun kokaiinit olivat loppu? - Houston, we have a problem." Nyt en enää ikinä uskalla kertoa vitsiä, kun näin Whitneyn tarinan.

Supertähti Whitney Houstonin surullinen elämäntarina liikutti iskelmätähti Vicky Rostia. (kuva: AOP)

- Dokumentissa ei kertaakaan soitettu tätä kappaletta, mutta hänen sykähdyttävin biisinsä on I Wanna Dance With Somebody (Who loves Me). Biisiin kiteytyy Whitneyn yksinäisyys ja läheisyydenkaipuu. Kun hänen vanhempansa hylkäsivät hänet, ja Bobbystäkään ei ollut mihinkään, niin jäljelle jäi se, että "I Wanna Dance With Somebody".

Kuuntele kappale alta.

Lue myös: Vicky Rosti seksismistä musiikkialalla: "Miehet käskivät: Läpinäkyvää päälle ja tissejä esiin"

Lue myös: Vicky Rosti: Pelkäsin urani loppua 35 vuotta

Lue myös: Vicky Rosti muistelee ahdistelutilannetta: "Muusikkoystävä änkesi samaan sänkyyn"

Kilpailut

Uusimmat