Kuva: Senja Rapila

IS: Arttu Wiskarin muodonmuutos - juomisen lopettaminen laihdutti rajusti

23.11.2017 08:32 - Anna Hopi

Muusikko Arttu Wiskari, 33, teki elämäntaparemontin.

Laulaja Arttu Wiskari, 33, laittoi kolme kuukautta sitten korkin kiinni. Alkoholi oli kuulunut säännöllisenä osana muusikon arkeen, ja sitä oli tullut juotua keikkareissuilla. Wiskari sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että hänen elimistönsä meni shokkitilaan alkoholin jättämisen myötä, eikä hän saanut nukuttua kunnolla.

Lääkärin määräämä melatoniini pidensi yöunia ja nyt elämäntapamuutos on alkanut tuntua tähdestä hyvältä. Kiloja on karissut kymmenen ja olo on energinen. Välimatkoja Wiskari polkee pyörällä autolla ajamisen sijaan.

Viime vuoden Tähdet, tähdet -ohjelmassa Arttu Wiskari asettautui esiintymisissään monien eri artistien nahkoihin. Tässä otoksessa mies on ennen elämäntapamuutostaan. (kuva: AOP)

Elämänmuutos on tuonut energiaa olla lasten kanssa. Wiskari suorastaan harmittelee, ettei tehnyt elämäntapohinsa muutosta jo aikaisemmin. Jääkö alkoholittomuus elämäntavaksi pidemmäksi aikaa, sitä Wiskari ei osaa sanoa.

– Ensin ajattelin olevani tipattomalla puoli vuotta putkeen, mutta nyt jossain vaiheessa olen alkanut miettiä, että voisihan sitä vetää pidempäänkin. Olen juomatta niin kauan kuin se tuntuu hyvältä, laulaja pohtii lehdelle.

Arttu Wiskari on laihtunut 10 kiloa jättämällä alkoholin pois elämäntavoistaan. Tilalle on tullut pyöräily. (kuva: Instagram)

Lähde: Ilta-Sanomat.

Lue myös: Arttu Wiskarin keikkamajoitukseen murtauduttiin - "Joku kaveri masturboi olohuoneen sohvalla"

Kilpailut

Uusimmat