Kuva: Senja Rapila

Anna Abreu: Julkisuus pakotti rakentamaan ympärilleni suojakuoren

23.11.2017 14:45 - Anna Hopi

Laulaja sanoo löytäneensä nyt artistiutensa ytimen.

Laulaja Anna Abreu, 27, tuli julkisuuteen Idols -ohjelman kautta vuonna 2007.  Abreulla on takanaan jo kymmenen vuoden ura ja seitsemän julkaistua albumia. Musiikkia tähti on tehnyt niin englanniksi kuin suomeksikin. Uusimman Soo Soo -singlensä julkaistuaan Abreu sanoo löytäneensä kuitenkin vasta nyt artistiutensa ytimen.

- Olen kasvanut julkisuudessa 16-vuotiaasta lähtien. Se on vaikuttanut niin, että olen joutunut rakentamaan ympärilleni suojaavan kuoren. Kun vuosia on tullut lisää, itsetuntoni on karttunut ja olen päästänyt irti tarpeesta miellyttää. Aikaisemmin pelkäsin, että enhän ärsytä ketään, hän sanoo.

- Olen muuttunut näiden vuosien aikana ihmisenä ja artistina. Ihmisillä on tietynlainen mielikuva minusta ja minulla on mielikuva siitä, miten minut nähdään. Näistä piti päästää irti, kun halusin löytää itseni artistina, hän summaa.

Abreu ajattelee, ettei hänen yleisönsä ole vielä nähnyt hänestä kaikkia eri puolia. Hän haaveilee isoista areenoista ja siitä, että tekisi pitkän uran musiikkialalla.

- Pystyn nyt seisomaan enemmän oman tekemiseni takana. Nyt ajattelen niin, että ihmiset voivat vihata tai rakastaa, kunhan he kuuntelevat musiikkiani.

Kuuntele uusi Soo Soo -kappale alta.

Lue myös: Anna Abreu paljasti IS:lle kokemuksensa seksuaalisesta ahdistelusta: "Lamaannuin täysin"

Lue myös: Anna Abreu: "Minua on seksualisoitu!"

Kilpailut

Uusimmat