Kuva: Senja Rapila

Anna: Laulaja Anna Puu suunnitteli ottavansa silikonit - päättikin toisin

23.11.2017 09:12 - Anna Hopi

Anna Puu, 35, on kärsinyt pitkään kehoepävarmuuksista. Nyt hän on tyytyväinen omaan kroppaansa.

Laulaja Anna Puu, 35, on kipuillut vuosia ulkonäkönsä kanssa. Uusimmassa Anna-lehdessä muusikko kertoo suhteesta omaan kehoon. Vielä vuonna 2010, kun hänen tyttärensä syntyi, Puu oli vakaasti sitä mieltä, että hän hankkii silikonirinnat imetyksen jälkeen.

Nyt Anna Puu sanoo kuitenkin ajatuksiensa muuttuneen, kun hän on alkanut hyväksyä paremmin omaa kehoa.

- Raskauden ja imetyksen jälkeen olin hyvin vahvasti sitä mieltä, että nelikymppisenä otan itselleni silikonit. En enää pitänyt rinnoistani ja kutsuin niitä masentuneiksi. Nyt mieli on muuttunut. Rinnat ovat sellaisinaan osa minua, ja tykkään vitsailla, että ei se koko vaan se, miten niitä käytetään. Pidän vaatteista ja pukeutumisesta, ja sekin on helpompaa pienirintaisena, laulaja kertoo Anna-lehdessä.

Hän sanoo muuttaneensa elintapojaan viisi vuotta sitten. Muusikko halusi voida paremmin, ja palkkasi personal trainerin, lopetti lihan syömisen ja alkoholinkäytön. Hyvään kuntoon pääseminen on tehnyt hyvää fyysisesti kuin henkisestikin.

Laulaja ihmettelee laihtumisensa lopputulosta - Instagram-kuvan julkaistun jälkeen häntä on kommentoitu anorektisen laihaksi. Anna Puu on päättänyt, ettei anna kommenttien vaikuttaa enää siihen tunteeseen, mikä hänellä on omasta kehostaan.

(kuva: Senja Rapila)

Anna Puu kertoi jo aikaisemmin Iskelmän haastattelussa suhtautuvansa kehoonsa kriittisesti. Hän sanoo itsetunto-ongelmien piinanneen häntä vuosien ajan. Varsinkin julkisuudessa oleminen ja itsensä näkeminen lehtien kuvissa on tehnyt itsevarmuudelle hallaa. Lue lisää täältä.

Lähde: Anna.

Lue myös: "Älä laihdu enää" - Anna Puun hoikka ulkomuoto puhuttaa uudessa selfiessä

Kilpailut

Uusimmat