Kuva: Mikko Räsänen

Elastisen ja Rähinän keikka peruttiin viime tipassa - epämääräinen syy

01.12.2017 15:10 - Mikko Räsänen

Suomen kovimpien hiphop-tähtien piti esiintyä Tallinnan Suomi-bileissä huomenna. Nyt kaikki on peruttu.

Tallinnassa piti huomenna järjestää Exclusive Finlandia -bileet, joiden esiintyjäksi oli kiinnitetty Rähinän tähtikaarti: Elastinen, Uniikki, Brädi, Spekti ja Iso-H. Tänään sosiaalisessa mediassa julkaistiin tiedote, jossa kerrottiin, että esiintyjien saapuminen Tallinnaan on peruuntunut. Syyksi kerrottiin vain "tuotannolliset syyt", mutta sen tarkemmin yllätyskäännettä ei avata.

Radio Novan Esko Eerikäisen oli määrä toimia bileiden juontajana. Hän kertoo olevan peruutuksesta yhtä ymmällään kuin yleisökin.

- Sain vähän aikaa sitten tiedon, että tapahtuma kyllä järjestetään, mutta että siellä ei tarvitakaan juontajaa. Tämä on kannaltani todella harmillista, koska minulla on tuo keikka ollut buukattuna jo pitkään ja tuolle päivälle olisi ollut paljon muitakin töitä tarjolla, koska on vilkkain pikkujouluaika, Eerikäinen kertoo.

Juontajalla on myös aavistus siitä, mitä mainitut "tuotannolliset syyt" ovat.

- Kyse taitaa olla ihan vaan heikosta lipunmyynnistä. Meillä oli sopimuksessa se, että järjestäjä maksaa 10 päivää ennen tapahtumaa. Kun rahaa ei kuulunut, oli järjestäjätahoon yhteydessä. Sieltä kerrottiin, että markkinointipäällikkö on juuri saanut potkut, koska ei ollut ilmeisesti hoitanut markkinointia kunnolla, ja siksi lipunmyynti oli ollut vaisua.

- Silloin olivat kuitenkin vielä sitä mieltä, että kaikesta huolimatta tapahtuma järjestetään suunnitellusti. 

Tapahtuman liput ovat maksaneet 39-70 euroa. Järjestäjän postauksen mukaan peruuntuneiden suomiräppäreiden tilalle hankitaan toinen esiintyjä, mutta nyt liput maksavat enää 10 euroa. Hyvitystä jo ostetuista lipuista voi hakea Tiketistä. 

Lue myös: Cheekin lähtö Rähinältä kylmensi välit pitkäksi aikaa Elastisen kanssa: "Henkilökohtainen isku"

Lue myös: Rähinä-tähdet yllättyivät yleisömerestä: "Ei olisi halunnut tulla lavalta pois!"

Kilpailut

Uusimmat