Kuva: Handout

Muistatko vielä Roxetten? Yhtyeen suurimpia hittejä kuullaan marraskuussa Suomessa

13.03.2018 11:00 - Reija Saarinen - Luettu 176 kertaa

Kiertue keskittyy Roxetten kappaleisiin ja saapuu Metro Areenalle lauantaina 3. marraskuuta.

Ruotsalaisen Roxetten Per Gessle lähtee syksyllä Euroopan kiertueelle. Miehen kiertue keskittyy Roxetten kappaleisiin ja saapuu Metro Areenalla lauantaina 3. marraskuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy tämän viikon perjantaina 16. maaliskuuta Ticketmasterissa. 

Roxetten karismaattinen laulaja, Marie Fredriksson, vetäytyi live-esiintymisistä terveyssyistä johtuen keväällä 2016.

- Rakastin tämän bändin kanssa soittamista ja sitten tajusin – mitä jos me voisimme tehdä saman Roxetten musiikin kanssa. Koska Marie ei voi esiintyä, kaikki kappaleet pölyyntyisivät. Olin innoissani ajatuksesta, että kuulisin tämän bändin esittävän niitä kappaleita, Per Gessle sanoo.

Gessle painottaa, että yhtye coveroi kiertueellaan kaikki Roxetten musiikin ominaisuudet; koukuilla höystetyistä power pop -hiteistä mahtaviin balladeihin, joita soitetaan edelleen radioissa ympäri maailman.

- Marie on totta kai korvaamaton, mutta hän on antanut siunauksensa ja kumpikin meistä on sitä mieltä, että tämä on hieno tapa pitää kappaleet esillä ja soittaa niitä hieman erilaisella twistillä kaikkien niiden mahtavien ihmisten edessä, jotka ovat seuranneet meitä kaikki nämä vuodet.

Viimeksi Per Gessle esiintyi Suomessa huhtikuussa 2009.  Roxette nähtiin Suomessa vuonna 2014 Hartwall Arenalla ja HK Areenalla Turussa.

KEIKKA:

Per Gessle´s Roxette (SWE)

La 3.11.2018 Metro Areena, Espoo

Ovet klo 19

LIPUT:

Myyntiin pe 16.3.2018 klo 9

Palvelumaksuineen alkaen 49 euroa Ticketmasterista

Arvostele artikkeli

Uusimmat