Kuva: Getty Images

Beyoncé ja Jay Z saivat konserttiyleisön kyyneliin: "Sydämeni särkyi"

16.06.2018 10:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Lontoossa keikkaillut superpariskunta esitti yllättäen kappaleen vuosi sitten suuressa kerrostalopalossa Lontoossa kuolleiden ihmisten muistolle.

Lähes päivälleen vuosi sitten Lontoossa koettiin katastrofaalinen onnettomuus, kun korkea kerrostalo syttyi palamaan, eivätkä asukkaat ehtineet pelastautua. Grenfellin tornitalon palossa oli 72 uhria, ja tällä viikolla Englannissa pidettiinkin vuosipäivän vuoksi minuutin kansallinen hiljaisuus

Beyonce ja Jay Z konsertoivat Lontoossa vain vuorokausi tragedian muistopäivän jälkeen ja monien paikallaolijoiden yllätykseksi supertähtipari esitti kappaleen, jonka omisti palon uhreille. Kappale oli Forever Young, ja esittämisen aikana esimerkiksi Jay Z:n nähtiin katsovan taivasta kohti ja laittavan kätensä rintansa päälle. 

Monet paikallaolleista liikuttuivat kyyneliin ja kirjoittivatkin Twitteriin ylistävästi pariskunnan koskettavasta eleestä. Myös areenalla työskennelleitä ihmisiä koskettava yllätys liikutti jopa kyyneliin. 

"Tein töitä aivan rauhassa, kun yhtäkkiä kuulin heidän omistavan Forever Youngin Grenfellin uhreille. Sydämeni särkyi palasiksi", kirjoittaa eräskin paikalla töissä ollut nainen. 

Beyoncé ja Jay Z kiertävät parhaillaan maailmaa On The Run II -kiertueella, joka tulee päätökseen neljäs päivä lokakuuta. 

Lue myös: Superpari Beyoncé ja Jay Z alasti sängyllä - kuvat saivat fanit haukkomaan henkeään

Lue myös: Beyoncé hemmottelee kuusivuotiasta tytärtään ylettömin määrin - oma stylisti ja assistentti

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat