Kuva: Getty Images

Metallican Kirk Hammet sooloalbumistaan: "Se ei olisi metallia ollenkaan"

27.09.2018 10:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kirk Hammetilla on paljon Metallicalle sopimatonta materiaalia.

Metallican legendaarinen kitaristi Kirk Hammet on kertonut Metal Hammer -lehden haastattelussa, että saattaa julkaista sooloalbumin tulevaisuudessa.

- Minulla on paljon materiaalia, joka ei todellakaan ole Metallicalle sopivaa tavaraa ja tuo määrä kasvaa jatkuvasti suuremmaksi ja suuremmaksi. Ehkäpä vielä joku päivä, Hammet sanoo haastattelussa.

Hammet lisää myös, että hänellä on Metallicalle vielä niin paljon annettavaa, joten sooloalbumia ei ihan lähivuosina nähdä. Metallia albumi ei kuitenkaan sisältäisi.

- Se ei olisi metallia ollenkaan. Tyyli olisi enemmänkin jotain outoa ja kauaskantoista, joka kuitenkin kuulostaisi yhteneväiseltä, Hammet paljastaa. 

Hammetilla oli sooloaikomuksia jo St.Anger-levynteon aikaan, kun Metallica natisi liitoksistaan ja joutui korjaamaan välejään terapeutin avustuksella. Näin mies kertoi asiasta Rolling Stone -lehdelle vuonna 2008.

- Minulla oli vahva aikomus tehdä silloin jo soololevy. Minulla oli paljon omaa musiikkia, jonka olisin voinut julkaista. Olisin todennäköisesti pyytänyt Larsia (Ulrich, Metallica) soittamaan rumpuja siihen, Hammet kertoo. 

Eli sooloalbumia saatetaan vielä tovi joutua odottelemaan. Metallica tulee kuitenkin konsertoimaan Suomeen ensi kesänä Hämeenlinnaan, jonne Hammetin soittokuntoa voi mennä tiirailemaan.

Lue myös: Metallica valloittaa Suomen ensi kesänä - lue 9 faktaa yhtyeen historiasta

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat