Kuva: Lauri Kujanpää

Saara Aalto nähdään ensi vuonna suositussa tv-ohjelmassa Britanniassa - "Odotan kauhulla!"

12.12.2018 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Monsters-kappaleen video on vuoden katsotuin musiikkivideo Suomessa.

Iki-iloinen Saara Aalto, 31, keräsi Emma Gaalaan muutaman ehdokkuuden. Hän on ehdolla vuoden naissolistiksi sekä kappale Monsters on ehdolla vuoden musiikkivideoksi. Aalto kertoo Voice.fi:lle Gaalan pressipäivänä, että on iloinen siitä, että hänen erilainen reitti huomioidaan.

- Olin todella yllättynyt näistä ehdokkuuksista ja olen todella kiitollinen siitä, että raati on huomannut tämän minun kovan työni. Minun reittini poppariksi on ollut hyvin epätavallinen ja on mahtavaa, että tämä on huomioitu.

Ehdokkaana oleva Monsters-kappale nousi suureksi ilmiöksi, sillä Aalto esitti sen myös Euroviisuissa. Kuvankaunis laulaja sanookin, että kappale on aiheuttanut intoa jokapaikassa.

- Siitä tykätään hirveästi ympäri maailman ja jengi rakastaa sen biisin sanomaa. Kappaleessa on asennetta ja on ihanaa, että Euroviisujen kautta se levisi niin hyvin. Kun tein Euroopan-kiertueen, niin siellä huomasi, että se Monsters oli juurikin se, mitä yleisö odotti.

Monstersin musiikkivideo on ollut lähiaikoina otsikoissa, sillä se on ollut vuoden katsotuin musiikkivideo Suomessa. Tätä Aalto ei osannut yhtään odottaa.

- Se Youtube-suosiokin tuli täydellisenä yllätyksenä. Vai että katsotuin video? Huh huh! Koko vuosi on ollut muutenkin mahtava ja suomalaiset ovat kannustaneet paljon. Toivon, että kaikki kannustavat minua myös ensi talvena, kun osallistun Dancing On Ice -ohjelmaan!

Saara Aalto osallistuu Iso-Britanniassa jättisuosittuun tv-sarjaan Dancing on Ice, joka on kerännyt aina miljoonayleisön. Ohjelmaan valmistautuminen on vaatinut kovaa harjoittelua.

- Kaikkien osallistujien piti ottaa 30 yksityistuntia ja minä otin ne kiertueen aikana täällä Suomessa. Nyt treenataan Briteissä parini kanssa viisi tuntia päivässä ja tänääkin lennän sinne!

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

(kuva: Emmi Moilanen)

Millä mielin Aalto sitten odottaa ohjelmaa?

- Kauhulla! Haha! Se on järkyttävän vaikeeta hommaa - luistelu siis. Olen tottunut laulamisessa siihen, että tiedän mitä teen ja luotan itseeni. Luistelussa tilanne on täysin erilainen, koska siinä ei ole mitään tasaisuutta. Joskus voidaan kaatua ja joskus kämmäillä. Tuurilla mennään siis, Aalto vastaa nauraen.

Jouluksi Aalto meinaa rauhoittua ja pitää viikon loman. Aalto sanoo, että juhla vietetään hyvin perinteisissä tunnelmissa.

- Perheen kanssa ollaan yhdessä. Syödään jouluruokaa, isovanhemmat tulevat myös paikalle ja jaetaan lahjojta. Todella perinteinen joulu siis tiedossa.

Lue myös: Saara Aalto paljastaa yleisen haastattelukysymyksen, jota ei siedä: "Siitä tulee angsti"

Lue myös: Saara Aalto paljastaa: ruotsalaiset kosiskelevat viisuedustajaksi

Lue myös: Saara Aalto rikkoo tabuja rehellisyydellään: "Tuntuu, että tässä yhteiskunnassa täytyy vähän esittää"

Kilpailut

Uusimmat