Kuva: Getty Images

Mitä ihmettä? Keith Richards on lopettanut alkoholilla läträämisen

13.12.2018 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Richardsin yhtyetoveri Ronnie Wood on asiasta mielissään.

Joskus rock-maailma säpsähtää, kun uutiset ovat hyvin epäuskottavia. Nyt on koettu jälleen se hetki, sillä legendaarinen Keith Richards, 74, on kertonut lopettaneensa juomisen lähes kokonaan. Mies kertoi Rolling Stone -lehdelle, että muutama lasi viiniä ja olut saattaa edelleen maistua, mutta se on siinä.

- Lopettamisesta on nyt aikaa vuosi. Sain siitä tarpeekseni. Lasi viiniä ja yksi olut saattaa maistua silloin tällöin, mutta muuten oli aika lopettaa. Olo ei tunnu tällä hetkellä mitenkään erilaiselta - en vain juo enää. Richards sanoi.

Rock-järkäle The Rolling Stonesin kitaristina tunnettu Richards on ollut kuuluisa siitä, että miehelle on maistunut alkoholituotteet (ja vaikka mikä muu) jo vuosikymmeniä. Nyt on kuitenkin tullut aika laittaa korkki kiinni ja elää elämää selvinpäin. Yhtyetoveri Ronnie Wood on päätöksestä mielissään.

- Soittojutut ja muut hommat eivät toimineet enää. Keithillä oli sellainen piste, joka ylittyi alkoholin takia yhä nopeammin ja hän alkoi todella ikäväksi. Luulen, että hän tajusi tämän ja halusi siksi lopettaa juomisen. Nyt hänen kanssaan on jälleen ilo työskennellä, kun alkoholi ei aiheuta ongelmia, Wood kertoo.

Kaikkea sitä tapahtuukin. Pistetään vielä lopuksi hieman yhtyeen legendaarista musiikkia iloisen uutisen kunniaksi.

Jos video ei näy, paina tästä.

Lue myös: Keith Richards varmana: "The Rolling Stones palaa studioon"

Lue myös: Keith Richards: Rolling Stones pelasti minut itsemurhalta

Lue myös: 54 vuotta ensimmäisestä levystä - Keith Richards lupailee uutta The Rolling Stones -albumia

Lähde: Rolling Stones

Kilpailut

Uusimmat