Kuva: All over Press

Kissin lähes 100-vuotias fani poseeraa kuvassa bändin laulajan kanssa: "Siistein tyyppi koskaan"

22.02.2019 15:15 - Niki Miettinen - Luettu 1 212 kertaa

Kiss-yhtyeen laulaja Paul Stanley jakoi Twitterissä kuvan, jossa hän on isänsä kanssa bändin jäähyväiskiertueella.

Legendaarisen Kiss-yhtyeen laulaja Paul Stanley, 67, jakoi Twitterissä erilaisen fanikuvan. Stanley poseeraa otoksessa nimittäin 98-vuotiaan isänsä William Eisenin vierellä keikkapaikan takahuoneessa.

Artistin mukaan hänen isänsä on syntynyt Yhdysvalloissa, mutta heidän suvullaan on isänsä puolelta juuria Venäjän, Unkarin ja Puolan suunnilta. 

”Isäni on kaikkien aikojen vanhin ja siistein tyyppi Kiss-konsertissa. Kuva on otettu The Forum -areenalta Kaliforniasta viime lauantailta. Hän täyttää 99 vuotta ensi huhtikuussa!”, Stanley kirjoitti twiittiinsä.

Stanelyllä on ollut syntymästä asti mikrotia-sairaus, joka estää laulajan oikeanpuoleisen korvan kasvamisen normaalilla tavalla. Vaivan takia hän ei kuule korvallaan mitään. Laulajan vanhemmat eivät kuitenkaan voineet auttaa artistia asian kanssa, koska heillä oli paljon muitakin huolia.

Laulaja muisteli noita huolia bändin virallisessa elämäkertakirjassa Kiss: Behind The Mask, kun hän kertoi lapsuudestaan köyhyydessä.

"Perheeni ei elänyt kovin hyvissä oloissa. Ollessani kuusivuotias isäni osti minulle polkupyörän. Se oli varmaan ainoa saamani asia, jolla oli mitään rahallista arvoa. Meillä oli aikoja jolloin ei ollut paljoa rahaa, ja elimme Manhanttanilla vanhempieni ja siskoni kanssa. Asuimme tuolloin kaksiossa, jossa vanhempani nukkuivat olohuoneessa ja jaoimme siskoni kanssa asunnon ainoan makuuhuoneen. Isäni teki töitä huonekalukauppiaana ja äitini oli opettaja ennen kuin ryhtyi koti-äidiksi."

Stanleyn mukaan hänen vanhempansa olivat kuitenkin kannustavia. Erityisesti hänen edesmennyt äitinsä Eva Eisen, joka kuoli 88-vuotiaana seitsemän vuotta sitten.

”Äitini rakasti kaikenlaista musiikkia ja häneltä olen varmasti perinyt saman intohimon. Hän eli pitkän ja hyvän elämän, jossa pääsi näkemään rakkaiden lastensa kasvavan ja lastenlastensa sekä lapsiensa lastenlasten syntymät. Kaikki äitini tunteneet ihmiset rakastivat häntä. Äitini oli perheemme pää, emmekä pysty sanoilla kuvaamaan tätä suurta menetystä,”  Stanley kirjoitti tuolloin kotisivuillaan kertoi Forward-julkaisu.

Artistin äiti oli syntynyt Berliinissä vuonna 1923, josta hän oli paennut natseja ensin Amsterdamiin ennen kuin muutti New Yorkiin vuonna 1939. Siellä Stanleyn vanhemmat olivat tavanneet ja asettuneet kaupunkiin asumaan kerrottiin Legacy-julkaisun muistokirjoituksessa.

Kiss kiertää tällä hetkellä maailmaa End Of The Road -jäähyväiskiertueellaan, jonka konserttiin laulaja oli tuonut isänsä. Yhtye saapuu myös Suomeen 9. kesäkuuta RockFest -tapahtumaan Hyvinkäälle.

Viime vuoden syyskuussa Stanley lupasi kiertueen esiintymisien olevan bändin kalleimmat ikinä. Tuolloin yhtye toivotti tiedotteessaan kaikki fanit tervetulleeksi heidän viimeisiin konsertteihinsa.

Tiedotteen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös: KISS:n Paul Stanley hehkuttaa Gene Simmonsia - "Lähimpänä veljeä minulle kuin kukaan muu"

Lue myös: Kissin keulakuva paljastaa: Settilista tulee laajentumaan valtaisasti jäähyväiskiertueella

Lue myös: Ace Frehley uhkaili KISS-bändiä - Gene Simmons vastaa rauhallisesti

Lähteet: Loudersound & Legacy & Blabbermouth & Forward

Uusimmat