Kuva: AOP

Muusikoiden itsemurhat puhututtivat Judas Priest -laulajaa - "Yhtäkkiä he ovatkin poissa"

22.03.2019 14:45 - Lauri Kujanpää

Rob Halford puhui itsemurhista ja masennuksesta Wall of Soundin haastattelussa.

Judas Priest -yhtyeen keulakuva ja laulaja Rob Halford, 67, kommentoi muusikoiden kuolemia ja itsemurhia. Esimerkiksi Chris Cornell, Chester Bennington ja Keith Flint päättivät päivänsä oman käden kautta. Rauha heidän sieluilleen.

Halford puhui asiasta Wall Of Soundin haastattelussa.

- Mielenterveysasioista pitää puhua jatkuvasti, koska liian usein käy seuraavasti: Kun menetämme ystävämme, olemme aina ajatelleet, että kaikki on hyvin, heillä oli hyvä show ja näemme heidät taas huomenna. Yhtäkkiä he kuitenkin ovatkin poissa.

- On todella vaikeaa saada selville, mitä ihmisen päässä likkuu. Ainoa asia, mitä voi tehdä, on rakastaa ja tukea ja nähdä signaaleja. Aina on mahdollista lähettää viesti, pysyä yhteydessä ja katsoa toisen perää. Netissä varsinkin se on helppoa. Kunhan sitä pysyy yhteydessä, turvaa toisen selustan ja miettii, mitä voi tehdä toisen puolesta.

Halford sanoo, että onneksi nykyään on menty avoimuudessa eteenpäin.

- Rokki-ihmisissä, luovissa ihmisissä, on tämä kauhea puoli, joka ei tunnu katoavan. Hyvä puoli nykyään on siinä, että asioista voi jutella julkisesti. Ennen saattoi olla niin, että "Jaahas, olet masentunut, ota kenkäsi ja lähde pois". Niin ei voi tehdä. Sitä pitää auttaa.

Lähde ja koko haastattelu: Blabbermouth

Lue myös: Judas Priest -keulakuva Rob Halford - "Muurit jakavat ihmisiä"

Lue myös: Judas Priest -keulakuva Rob Halford aikoo kirjoittaa elämäkerran

Kilpailut

Uusimmat