Kuva: AOP

Judas Priest -kitaristi suhteestaan K. K. Downingiin - "En ole koskaan puhunut hänelle"

05.04.2019 10:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Judas Priestin tuorein albumi on viime vuonna julkaistu Firepower.

Judas Priest -legenda K.K. Downing, 67, erosi yhtyeestä vuonna 2011. Sen jälkeen mies on ollut varsin kovasanainen entisen yhtyeensä suuntaan, sillä hän on muun muassa puhunut kloonamisestaan sekä siltojen polttamisesta.

Downingin korvannut kitaristi Richie Faulkner, 39, puhui legendasta tuoreessa haastattelussa ja kertoi, että heillä ei ole mitään suhdetta. Mies sanoi K-97-radiokanavan haastattelussa, että ei ole koskaan puhunut Downingille.

"En ole koskaan puhunut hänelle enkä tiedä tilanteesta mitään. En usko, että kukaan meistä on puhunut hänelle eikä hän meille. Managementille hän on varmaankin höpissyt", mies kertoo ja sanoo, että asiat tuntuvat pyörivän vain netissä.

"Kaikki asiat ovat nykyään internetissä, joten voisi kai sanoa, että netissä on liikaa asioita ja suoraa puhetta liian vähän. Me kuitenkin taomme jatkuvasti eteenpäin ja teemme mitä voimme - uuden levyn, uuden kiertueen ja niin edelleen."

Priestin tuorein albumi on viime vuonna julkaistu Firepower. Voit kuunnella albumin alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Lue myös: Entinen Judas Priest -kitaristi avautuu - "Aivan kun minut olisi kloonattu"

Lue myös: Judas Priest -legenda K.K Downing: "Taisin polttaa sillat yhtyeeseen"

Lue myös: K.K. Downing keskustelee soittamisesta Judas Priestissä - "Älä koskaan sano ei koskaan"

Kilpailut

Uusimmat