Uutta Sturm Und Drangia marraskuussa. Haluatko videolle?

23.10.2008 10:20 -

Sturm und Drangin toinen albumi 'Rock 'n Roll Children' julkaistaan 12. marraskuuta. Yhtyeen laulajan Andre Linmanin mukaan albumin nimi on samalla sekä symbolinen että hieman ironinen.

"Se viittaa aikamme rock-sukupolven kasvatteihin ympäri maailmaa - ihmisiin joita yhdistää rock- ja metallimusiikki. Toisaalta taas, olemme nuoria ja moni saattaa kuvitella, ettemme ole vielä tarpeeksi kypsiä ja taidokkaita soittamaan heviä. Levyn nimi ei lupaa liikoja kyvyistämme, mutta uskon, että sisältö yllättää kuulijan. On parempi olla nöyrä kuin kerskailla", Linman kertoo.

Levyn äänitykset alkoivat Vaasassa viime keväänä, ja ensimmäinen singleirroitus 'Break Away' julkaistiin 22. syyskuuta. Nyt kappaleeseen on valmistunut myös video, johon voi ensi viikosta lähtien törmätä myös Voicella. Videon on ohjannut ruotsalainen Owe Lingvall, joka on aiemmin ohjannut musiikkivideoita mm. Anna Abreulle, Ari Koivuselle ja Von Hertzen Brothersille.

'Rock 'n Roll Children' julkaistaan Suomen lisäksi myös Japanissa marraskuun lopussa ja vuoden 2009 alussa muissa Pohjoismaissa sekä Keski-Euroopassa.

The Voice tarjoaa mahdollisuuden päästä esiintymään Sturm Und Drangin musiikkivideolle! Osallistu kilpailuu tästä.

Kilpailut

Uusimmat