Kuva: AOP

Kiss:n Gene Simmons: "Perintömme jää elämään"

05.07.2019 08:15 - Lauri Kujanpää

Kiss esiintyi jäähyväiskiertueellaan myös Hyvinkäällä.

Kiss-basisti Gene Simmons, 69, kertoi The Norhern Echo -julkaisun haastattelussa, että Kiss:n perintö jää elämään. 70-luvulta asti maailman keikkalavoja kiertänyt yhtye on tällä hetkellä jäähyväiskiertueella ja laittaa sen jälkeen pillit pussiin.

- Hyvä asia tässä on, että Kiss jatkaa muilla tavoilla. Oli se sitten Tom Morello, Dave Grohl, Nine Inch Nails, Metallica tai joku muu, niin me näymme siinä.

- En sano, että olemme parhaita biisinkirjoittajia, laulajia tai mitään sellaista, mutta meidän perintömme on se, että nostimme osakkeita. Kun tulimme, ei ollut enää tarpeeksi esiintyä vain akustisella kitaralla. Me annoimme yleisölle enemmän jytyä rahaa vastaan. Sinun ei tarvitse näyttää kieltä tai sylkeä tulta, mutta aina täytyy antaa jotain korville ja silmille.

Simmonsin mukaan Kiss saattaa jatkua muissa viihdemuodoissa.

- Kiss ei ole loppunut. Meidän perintömme elää kaikissa niissä, jotka seurasivat meitä. Kiss saattaa myös jatkua Vegasin esityksissä, elokuvissa, piirretyissä tai kaikessa muussa sellaisessa. Teidän täytyy kuitenkin odottaa, että tämä kiertue loppuu, jotta näette, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Kiss esiintyi jäähyväiskiertueellaan myös Hyvinkäällä. Keikkahehkutuksen voit lukea tästä.

Lue myös: Keikka-arvio: Kiss jätti jäähyväisensä tyylillä

Lue myös: Kiss-laulaja Paul Stanley jyrähtää Hall of Famesta: "He kohtelivat meitä kuin pa*kaa"

Lue myös: Gene Simmons vieraili Valkoisessa talossa - mukana myös Shannon-vaimo

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat