Kuva: AOP

Sharon Osbourne legendaarisesta Ozzy-basistista: "Surullinen vanha pieru"

15.07.2019 17:45 - Lauri Kujanpää

Bob Daisley soitti muun muassa Osbournen kahdella ensimmäisellä albumilla.

Ozzy Osbournen, 70, pitkäaikaisella vaimolla, Sharon Osbournella, 66, oli sanottavansa Ozzyn vanhasta basistista Bob Daisleysta. 69.

Sharon Osbourne oli haastateltu Celebrity Acces Encore -julkaisuun ja kertonut, että Daisley ei pääse yli siitä, että sai yhtyeestä potkut. Daisley on muun muassa haastanut Osbournet useasti oikeuteen, sillä ei ole mielestään saanut hänelle kuuluvia rojalteja. Daisley on myös väittänyt, että Ozzyn ensimmäinen kokoonpano oli bändi eikä Ozzyn sooloprojekti. Sharon oli asiasta eri mieltä.

- Daisley on vain surullinen vanha pieru, joka soitti kahdella mahtavalla albumilla, Sharon kertoi ja viittasi levyihin Blizzard of Ozz sekä Diary of a Madman.

- Daisley ei pääse yli siitä, että hän ei saanut suurempaa uraa. Kyseessä oli kuitenkin vain Ozzy eikä mikään yhtenäinen bändikollektiivi.

Vuosituhannen alussa kyseiset albumit nauhoitettiin uudelleen ja Daisleyn bassoraidat soitti nykyään Metallicassakin toimiva Robert Trujillo. Sharon on kertonut, että halusi antaa tempauksella Daisleylle opetuksen.

Draamasta huolimatta Daisley on tehnyt Osbournen yhtiön kanssa diilin, että saa hänelle kuuluvat rojaltit. Basisti on myös ilmoittanut, että hänellä ei ole pahoja fiiliksiä Ozzya kohtaan ja olisi kiinnostunut työskentelemään tulevaisuudessakin tämän kanssa.

Lue myös: Sharon Osbourne suuttui Donald Trumpille - "Lähetämme muistutuksen"

Lue myös: Sharon Osbourne: "Ozzy kärsii kovista kivuista"

Lähde: Classic Rock

Kilpailut

Uusimmat