Kuva: AOP

Manowar-johtohahmo jyrähti keikalla: "Uskotteko niitä kus*päitä?"

22.07.2019 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Joey DeMaion mielestä Hellfestin promoottorit valehtelevat.

Manowar on ollut melkoisessa pyörityksessä viime viikot. Kaikki oli saanut alkunsa, kun yhtye oli yhtäkkiä perunut keikkansa HellFest-tapahtumassa, ja asiasta oli levinnyt spekulaatioita, että yhtye ei olisi ollut tyytyväinen festareiden lavaan ja muihin teknisiin asioihin.

Sekä Manowar että Hellfest ovat tiedottaneet asiasta hieman eri tavalla: Manowar syyttää Hellfestiä sopimusrikkomuksista, ja Hellfest kertoi, että asialla ei ole ollut heidän kanssaan mitään tekemistä, vaan peruminen oli ollut yhtyeen oma päätös.

Nyt Manowar-yhtyeen johtohahmo, basisti Joey DeMaio, 65, oli puhunut asiasta bändin konsertissa Istanbulissa.

- Manowar soitti ensimmäisen keikkansa seitsemälle ihmisille ja yksi heistä oli meidän managerimme, toinen oli baarimikko. Jos joku kehtaa väittää, että Manowarilla täytyy olla iso lava, niin on kyllä väärässä. Meillä täytyy olla promoottori, joka pitää sovituista asioista kiinni ja kunnioittaa sopimuksia. Se on todellisuutta se.

- Me kirjoitimme sopimuksemme vuonna 1983 verellä, sillä halusimme kertoa, että Manowar ei koskaan vi*tuile faneilleen eikä koskaan soita pa*kaa musiikkia eikä halua pilata fanien keikkakokemuksia huonoilla äänillä, huonoilla valoilla ja ilman tarvittavia varusteita. Se on todellisuutta.

- Nämä Hellfestin promoottorit eivät kirjoittaneet sopimuksia verellä, mutta heistä on hauskaa puhua pa*kaa.

- Me olemme soittaneet kaikki keikkamme tällä kiertueella. Jopa 650 ihmisille. Joten älkää sanoko minulle, että olemme diivoja. Olemme nostaneet kanteen HellFestin järjestäjiä vastaan. Meidän ja meidän faniemme kanssa ei pelleillä. Me kärsimme siitä ja fanit kärsivät siitä ja olemme asiasta todella pahoillamme.

Lopuksi DeMaio vielä ilmoittaa, että Manowar soittaa ilmaisen konsertin.

- Uskon, että voitamme oikeudessa, ja kun teemme sen, otamme rahat ja etsimme maan, jossa soitamme ilmaisen konsertin ja koko maailma on kutsuttu.

Koko puheen löydät alta. Jos video ei näy, paina tästä.

Lue myös: Manowar-pomo: "Emme ole eläköitymässä"

Lue myös: Manowar-kitaristi pidätettiin - epäillään lapsipornon hallussapidosta

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat