Herra Ylppö: 'PMMP oli tuhoutua alussa'

14.11.2008 12:46 - Eeva Rajala

Mies Ihmisten ja Maj Karma -yhtyeen takaa Herra Ylppö sanoo, että tyttöbändi PMMP:n ura oli tuhoutua jo alkuaskeleissa. Ylppö kertoo Voicen Musiikkiuutisille, että Paulan ja Miran ensimmäinen hitti Rusketusraidat lähes tuhosi yhtyeen, sillä se oli "hömppäpoppia".

"Se on vähän sellainen hömppäpoppiversio jollakin tavalla. Se nosti bändin tunnetuksi, mutta samalla leimasi sen sellaiseksi hömppäyhtyeeksi. Jollakin tavalla Popstars-viihteeksi. Tämä on vaan minun näkemykseni. Seuraava levy oli vasta sellainen, joka otettiin vakavasti", Herra Ylppö kommentoi.

Herra Ylppö & Ihmiset esittivät The Voicen Livenä Vieraissa -sarjassa samaisen Rusketusraidat-kappaleen omana versionaan. Kappale löytyy myös lokakuun lopulla julkaistulta Livenä Vieraissa -levyltä. Herra Ylpön mukaan coveriksi valittiin sellainen kappale, jonka alkuperäinen versio on aivan eri tyyliä kuin Herra Ylppö & Ihmiset.

Herra Ylpön & Ihmisten keikkataltiointi viime kesän Kokkola Rockfestivalilta nähdään The Voice TV:llä huomenna lauantaina klo 19:00. The Voice Live -sarjan keikkataltiointi nähdään uusintana sekä The Voice Radiosta että TV:stä sunnuntaina (TV klo 12, radio klo 22)

Kilpailut

Uusimmat