Herra Ylppö ja Ihmiset on Livenä Vieraissa

17.11.2008 08:35 - Eeva Rajala

The Voicen Livenä Vieraissa -sarja päättyy tällä viikolla. Viimeisestä covervedosta vastaa Herra Ylppö & Ihmiset. Poppoo on laittanut uuteen uskoon PMMP:n ensimmäisen hitin Rusketusraidat. Kappale löytyy myös lokakuun lopussa julkaistulta Livenä Vieraissa -albumilta.

Herra Ylppö kertoi Voicen Musiikkiuutisille, että tahtoi ryhmänsä kanssa tehdä uusiksi sellaisen biisin, joka ei edusta heidän omaa musiikkityyliään. PMMP:n "hömppäpoppibiisi" oli täydellinen valinta. Uudessa versiossa on muun muassa kuultavissa sielunveljetmäistä mantralaulantaa.

Herra Ylppö kertoi aiemmin, että Rusketusraidat-hitti meinasi tuhota PMMP:n uran heti alussa. Ylpön mukaan kappale kun on hömppäpoppia ja leimasi PMMP:n uran alkua. Vasta toisella levyllä PMMP sai Ylpön mielestä arvostusta osakseen.

Herra Ylpön & Ihmisten Rusketusraidat kuullaan tällä viikolla The Voice Radiosta ja kappaleeseen kuvattu musiikkivideo nähdään The Voice TV:llä. Video on nähtävissä myös MyVoice-musiikkiyhteisössä. Yhteisöön pääset tästä!

Kilpailut

Uusimmat