Kuva: YouTube

Entinen Judas Priest -laulaja ei ymmärrä Dio-hologrammista tulevaa negatiivista palautetta

19.08.2019 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Owens on mukana kiertueella esittämässä Dion kappaleita.

Judas Priest -yhtyeessä vuosina 1996-2001 laulanut Tim "Ripper" Owens, 51, puhui kohutusta Dio-kiertueesta, jossa edesmennyt legenda Ronnie James Dio esiintyy hologrammina live-yhtyeen soittaessa taustalla.

- En ole koskaan nähnyt niin paljon typeriä kommentteja kuin tämän kiertueen aikana. Tämä ei ole mikään rahantekokiertue - Dion manageri ja leski Wendy menettää rahaa, sillä haluaa vain tehdä ihmiset iloisiksi. On hirveää nähdä niin paljon negatiivisia asioita sosiaalisissa medioissa ja keskusteluissa, Owens kertoi The Blairing Out Show With Eric Blair -ohjelman haastattelussa.

- Jokainen, joka on ollut konsertissa, on pitänyt sitä uskomattomana. Se on tehty viihdyttämään eikä kukaan halua ollaa korvaamassa Ronnie James Dioa. Se on hologrammi, hyvänen aika sentään!

- Ihmiset hyväksyvät sen, että tekniikkaa käytetään elokuvissa, mutta tämä asia on heille liikaa. He hyväksyvät Dio-tribuuttibändit, mutta eivät tätä ja se on outoa.

Dio Returns -nimisellä kiertueella hologrammi ja yhtye esittävät yhdessä seitsemän laulua 17:sta. Muut laulavat Owens sekä Oni Logan.

Lue myös: Halestorm-laulaja puolustaa Ronnie James Dio -hologrammia: "Esittelee musiikin uudelle sukupolvelle"

Lue myös: Ronnie James Dio -hologrammi lähtee kiertueelle ensi vuonna

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat