Kuva: AOP

Lars Ulrich hehkuttaa Metallican Euroopan-kiertuetta: "Kenties paras koskaan"

27.08.2019 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Metallica esiintyi Heinäkuussa myös Suomessa.

Metallican Euroopan-kiertue on ollut menestys varsin monesta syystä. Suomessakin pistäytyneen yhtyeen rumpali Lars Ulrich, 55, kertoi nimittäin San Francisco Chronicle -lehden haastattelussa, että kiertue saattoi olla jopa paras koskaan.

- Tämä on mahdollisesti paras kiertue, jonka olemme koskaan tehneet Euroopassa. Se ei johdu pelkästään numeroista, vaikkakin numerotkin olivat hulluja. Syy on siinä, että tunnemme olevamme enemmän yhteydessä kaikkiin verrattuna aikaisempiin aikoihin. Olemme enemmän yhteydessä faneihin, yleisöön ja ihmisiin, jotka jakavat tämän kokemuksen.

- Sitä on yrittänyt usein yön pikkutunneilla miettiä, että miksi kaikki toimivat juuri nyt niin hyvin. Se on todella hankalaa eikä sitä osaa mitenkään selittää. Se vain on niin.

Ulrichin mielestä sosiaalinen media on auttanut asiassa myös.

- On hienoa, että sellaisiakin kappaleita arvostetaan, jotka eivät ole olleet setissä koskaan tai hyvin pitkään aikaan. Sosiaalinen media on varmasti myös auttanut siinä, että nuoremmat ja uudemmat fanit ovat sitoutuneet bändiin. Välillä se näyttää siltä, että puolet yleisöstä ovat alle 16-vuotiaita ja se on mahtavaa.

Lue myös: Hämeenlinnan täyttänyt Metallica teki jättilahjoituksen suomalaiselle Hope Ry:lle

Lue myös: Metallica julkaisi kiitosvideon suomalaisille - löytyykö sinun selfiesi videon lopusta?

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat