Kuva: AOP

Ariana Grande tuotti suomalaisfaneilleen suuren pettymyksen - "Jostain on luovuttava"

03.09.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Suomeen konsertoimaan saapuva Ariana Grande peruu kaikki fanitapaamisensa Euroopan-kiertueelta.

Poptähti Ariana Grande, 26, saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen konsertoimaan 5. lokakuuta. Tuolloin naisen Sweetener-maailmankiertueen show nähdään Helsingissä Hartwall Arenalla. Nyt keikan järjestävä Live Nation on ilmoittanut ikävästä uutisesta liittyen naisen Suomen-visiittiin.

Keikalle on myyty VIP-paketteja, joihin kuuluu lyhyt tapaaminen artistin kanssa tai mahdollisuus päästä katsomaan keikan soundcheckiä. Live Nation tiedottaa, että nämä Meet & Greet - ja Soundcheck Party -tapahtumat on peruttu koko Euroopan-kiertueen osalta.

”Valtavan kysynnän seurauksena Ariana on ollut otettu ja innoissaan voidessaan lisätä keikkapäiviä Euroopan-kiertueelleen. Hän ei pidä sitä itsestäänselvyytenä. Nämä ylimääräiset kuukaudet kiertueella eivät kuitenkaan ole vain innostavia, vaan myös uuvuttavia. Säilyttääkseen äänensä ja energiansa, Ariana ei voi valitettavasti tarjota Meet & Greet tai Soundcheck Partya kiertueensa kansainvälisellä osuudella. Tämä päätös ei ole ollut helppo - ja viimeinen asia, jonka hän haluaisi tehdä, on tuottaa pettymyksen faneilleen. Jostain on kuitenkin luovuttava, jotta hän voi jatkaa 100%:n antamista esityksilleen. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta vaivaa”, artistin taustatiimistä kommentoidaan Live Nationin mukaan.

VIP-paketin tilaajille on lähetetty sähköpostilla lisätiedot siitä, miten toimia. Pakettien ostajille luvataan osittainen rahallinen hyvitys.

Päätös syntyi paniikkikohtausten jälkeen

Ariana Grande on taustoittanut päätöstään sosiaalisessa mediassa. Ensin uutisoitiin, että Grande peruutti fanitapaamisensa ja soundcheck-tilaisuuden Belgian Antwerpenissä. Nainen perusteli päätöstä Instagramin tarinoissaan sillä, että mielenterveysongelmat ovat vieneet häneltä energiaa.

”Ahdistukseni ja masennukseni ovat olleet pahimmillaan viime aikoina. Olen antanut teille kaiken, mitä minulla on ja yrittänyt puskea eteenpäin ja peitellä asiaa”, Grande kirjoittaa brittiläisen Metro-lehden mukaan.

Saatuaan useita paniikkikohtauksia nainen päätti peruuttaa faneille suunnatut VIP-tapahtumat.

Tykkään viettää aikaani kanssanne, mutta en pysty olla läsnä ja antaa parastani tänään. Kunpa pystyisinkin kontrolloimaan näitä kohtauksia, mutta kuten kuka tahansa ahdistuneisuudesta ja masennuksesta kärsivä tietää, joskus nämä ongelmat määrittävät elämääsi eikä päinvastoin”, Ariana Grande kirjoittaa ja vielä lopuksi pahoittelee tilannetta faneilleen.

Ariana Grande on ollut avoin elämänsä vaikeuksista ja mielenterveysongelmistaan. Naisen viime vuodet ovat olleet täynnä tunteiden ylä- ja alamäkiä ja myös traagisia tapahtumia. Granden konsertin yhteydessä tehtiin terrori-isku Manchesterissa toukokuussa 2017, ja pommi-iskussa kuoli 23 ihmistä. Noin vuosi sitten naisen elämää ravisteli entisen poikaystävän Mac Millerin kuolema vahingossa otettuun huumeiden yliannostukseen. Vähän tämän jälkeen naisen pikaromanssi koomikko Pete Davidsonin kanssa päättyi.

Pete Davidsonin ja Ariana Granden viiden kuukauden suhde päättyi viime lokakuussa. (kuva: AOP)

Ariana Grande on purkanut kokemuksiaan musiikkiinsa, ja nyt maailmankiertueellaan hän on palannut vaikeiden tunteiden pariin laulaessaan henkilökohtaisia kappaleitaan. Grande onkin itkenyt lavalla useampaan otteeseen Sweetener-maailmankiertueellaan. Ariana Grande kertoi heinäkuussa Voguen haastattelussa, että hän toivoo maailmankiertueen mukanaan tuoman rutiinin auttavan häntä paranemaan traumoistaan. 

Lue myös: Ariana Grande suhdehuhujen pyörteessä - kävikö samoin kuin Camila Cabellolle ja Shawn Mendesille?

Lue myös: Ariana Grande lääkitsi pahaa oloa alkoholilla: "En muista niistä kuukausista mitään"

Lähteet: Metro, Vogue

Kilpailut

Uusimmat