Kuva: AOP

Alma mukaan Christina Aguileran kiertueelle - "Niin suuri kunnia!"

21.10.2019 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Alma pääsee toimimaan poptähden lämmittelijänä areenakeikoilla.

Suomalaispoppari Alma, 23, on tiedottanut suuria uutisia sosiaalisessa mediassa. Nainen kertoo, että hän pääsee mukaan poplegenda Christina Aguileran, 38, kiertueelle Isoon-Britanniaan ja Irlantiin. Alma nähdään Aguileran keikkojen lämmittelijänä. Keikat ovat isoja areenakeikkoja.

”Niin monia isoja uutisia tulossa! Ensimmäisenä olen innoissani, kun pääsen ilmoittamaan, että lämmittelen upeaa Christina Aguileraa hänen tulevalla Brittein-kiertueellaan. Niin suuri kunnia!” Alma kirjoittaa.

Jos Alman päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Almalla on jo tähän asti ollut isojen uutisten syksy. Nainen on saanut merkittävästi jalansijaa kansainvälisten huippuartistien biisinkirjoittajana. Alma on yksi Ariana Granden, Miley Cyrusin ja Lana Del Reyn yhteiskappale Don’t Call Me Angelin kirjoittajista yhdessä kappaleen laulajien ja hittituottaja Max Martinin kanssa. Alma on tehnyt enemmänkin yhteistyötä Miley Cyrusin kanssa. Alma on ollut mukana kirjoittamassa Cyrusin kahta viimeisintä singleä, jotka ovat keränneet yhteensä yli 200 miljoonaa striimausta Spotifyssa.

Alman on määrä julkaista debyyttialbuminsa Have U Seen Her? myöhemmin syksyllä. Levyn julkaisu on viivästynyt jo useampaan otteeseen.

Lue myös: Alma julkaisi suukottelukuvan tyttöystävänsä kanssa: "Rakastan sinua"

Lue myös: Lateksiasuja, kuminännejä - Miley Cyrus julkaisi kohutun musiikkivideonsa

Kilpailut

Uusimmat