Kuva: AOP

Ex-kitaristi haluaisi esiintyä Judas Priestin kanssa Hall Of Fame -tilaisuudessa

23.10.2019 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Downing on puhunut usein ikävään sävyyn ex-yhtyeestään.

Judas Priest on yksi Rock And Roll Hall Of Famen ehdokkaista. Yhtyeen entinen kitaristi, legendaarinen K.K Downing, 67, kertoi Eonmusic-julkaisun haastattelussa, että on valmis astumaan lavalle ex-bändinsä kanssa, jos tilaisuus tulee. Downing erosi Judas Priestista vuonna 2011.

"Se olisi todella mielenkiintoista. En valitettavasti tiedä, että millainen sopimus tuossa on. Jos pääsen sisään, saammeko edes soittaa? En tiedä, miten koko systeemi toimii, mutta eiköhän se selviä.

Toivon, että joku päivä voisimme olla vain niin, että hehkuttaisimme saavutuksiamme emmekä murehtisi muusta. Monesti sanotaan, että hautajaiset tuovat ihmiset yhteen - ja en sano, että Hall of Fame olisi kuin hautajaiset -, mutta se voi tuoda mukanaan tilaisuuden, että olemme jälleen yhdessä ja jaamme lavan."

Uutisoimme vuonna 2018, kun toinen legendaarinen Judas Priest -kitaristi Glenn Tipton jättäytyi bändin kiertueilta Parkinsonin taudin vuoksi. Hänellä oli vaikeuksia soittaa bändin kappaleita, joten hän totesi kiertueelta jättäytymisen parhaimmaksi vaihtoehdoksi.

K.K. Downing muodosti neljän vuosikymmenen ajan Tiptonin kanssa yhtyeen kitaristikaksikon, jonka soittotyyli määritti koko bändin musiikkia. Downing oli myös tärkeä biisintekijä yhtyeen ensimmäisellä vuosikymmenellä. Vuonna 1969 bändiä perustamassa ollut Downing sanoi tuolloin olevansa loukkaantunut, että häntä ei pyydetty takaisin.

- Olen pökertynyt siitä, ettei minua pyydetty astumaan alkuperäisiin saappaisiini, kitaristiksi, Judas Priestiin. Nyt kuitenkin tiedän paremmin kuin aiemmin, että tein oikean päätöksen lähtiessäni bändistä.

- Näyttää siltä, että enemmänkin kuin yksi Judas Priestin jäsenistä ei arvosta aikaani bändissä ja arvoani tämän legendan perinnössä. Toivon todella fanien takia, että bändin päätös ei johtunut taloudellisista syistä.

Ehkäpä riidat sovitaan Hall of Famessa? Saapa nähdä.

Lue myös: Judas Priest -legenda K.K Downing: "Taisin polttaa sillat yhtyeeseen"

Lue myös: Judas Priest -legenda tylyttää bändikavereitaan: "Eivät tunnusta arvoani!"

Lue myös: Rock and Roll Hall Of Famen ehdokkaat julki - Motörhead-rumpali tulistui

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat