Kuva: Senja Rapila

Kolmannen sinkkunsa julkaissut Viivi Pumpanen vahvasta intuitiostaan: 'Ehkä olen foliohattuihminen'

25.10.2019 14:45 - Milena Raappana

Iskelmän 19-vuotissyntymäpäivillä esiintyvä Viivi Pumpanen julkaisi kolmannen sinkkunsa Sun Kaltainen.

Iskelmän 19-vuotissyntymäpäivillä esiintyvä missi ja laulaja Viivi Pumpanen, 31, julkaisi tänään uuden biisin ja musiikkivideon Sun Kaltainen

Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa käynyt Pumpanen kuvailee kappaleen osuneen heti hänen sydämeensä ja olevan todella henkilökohtainen. Henkilökohtaisuus on muutenkin kolmannen sinkkunsa julkaiseelle laulajalle tärkeää.

- En haluaisi edes laulaa sellaisista asioista, jotka eivät ole henkilökohtaisia. Sun Kaltainen -biisissä jokainen hetki on osa jotain tarinaa elämästäni, Pumpanen kuvailee. 

- Voi olla, että elämääsi tulee ihminen, joka on siinä vain hetken. Sitten joskus mietit sitä vuosienkin jälkeen ja tajuat, että vitsit tämä ihminen oli juuri oikea juuri siihen hetkeen voimaannuttamaan tai antamaan pientä rakkautta tai valoa, mitä ikinä oletkaan tarvinnut. Mietit, että se oli tarkoitettu, Pumpanen jatkaa. 

Tunne-eläjäksi itseään kuvailevalla laulajalla on omien sanojensa mukaan vahva suhde intuitioon ja niin sanottuun "gut feelingiin". Vahvat tunteet ja vaistot ovat jopa joskus ihmetyttäneet häntä. 

- Intuitio on minulle aina ollut sellainen, mitä olen joskus vähän ihmetellytkin, että kuinka sellaisia tulee eri asioista ja vaisto ja kaikki tällainen. Se on sellaista, mitä yritän aina lukea. Ehkä me ollaan foliohattuihmisiä, mutta ollaan reippaasti, Pumpanen naurahtaa Kotoselle. 

Katso Pumpasen uusi Sun Kaltainen -musiikkivideo alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen kappaleensa: "Laulaminen on ollut aina salainen unelma"

Lue myös: Laulajan uraa luova Viivi Pumpanen pitkitti biisinsä julkaisua pitkään - taustalla painava syy

Kilpailut

Uusimmat