Kuva: AOP

Megadeth-keulakuva kauppasi omaisuuttaan - superfani osti yksin lähes kaikki kitarat

15.11.2019 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Keith Gannon on ilmoittanut olevansa yhtyeen superfani.

Uutisoimme viime kuun lopussa, että Megadeth-keulakuva Dave Mustaine, 58 huutokauppaa omaisuuttaan.

Mustaine oli nimittäin lyönyt hynttyyt yhteen Reverb-nimisen yrityksen kanssa ja kaupan oli ollut yli 150 erilaista omistamaansa esinettä. Faneilla oli mahdollista hankkia muun muassa Mustainen kitaroita, pedaaleja, äänityslaitteistoa sekä muuta käytettyä tavaraa hänen uransa varrelta.

- Haluan antaa ihmisille mahdollisuuden saada käsiinsä yhtyeen legendaarista laitteistoa. On mahtavaa antaa kitaralle uusi elämä ja kertoa esimerkiksi, että "tuolla sävelsin Holy Wars -kappaleen". Kun minä kuolen, en halua kitaroita hauta-arkkuuni, Mustaine kertoi.

Nyt muun muassa Blabbermouth-sivusto raportoi, että Mustainen kitarat oltiin myyty muutamassa minuutissa, ja tästä oli levinnyt netissä hurjasti pohdintaa siitä, että minne kitarat menivät.

Superfani Keith Gannon on ilmoittanut, että hän ostin yksin lähes kaikki myytävänä olevat kitarat. Mies oli julkaissut YouTubessa videon, jossa kertoo asiasta. Soittimet jäävät miehen omistamaan studioon, jossa asiakkailla on mahdollisuus käyttää niitä levyttäessään omaa musiikkiaan.

Gannon kertoo, että ostaminen oli vaatinut kovaa suunnittelua ja valmistelua. Hän jopa myi yhden autoistaan, että sai rahat kasaan mahdollisimman nopeasti.

Näet Gannonin julkaiseman videon alta.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Haluaisitko omistaa Megadeth-keulakuvan omaisuutta? Kohta siihen on mahdollisuus

Lue myös: Megadeth-basisti ottaa kantaa soittojärjestykseen: "Five Finger Death Punch on todella suosittu"

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat