Kuva: AOP

Gwen Stefani Suomeen! Tähdittää ensi kesänä Pori Jazzia

13.12.2019 09:13 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yhdysvaltalainen supertähti Gwen Stefani esiintyy Pori Jazzissa perjantaina 17. heinäkuuta 2020.

Gwen Stefani, 50, saapuu ensi kesänä Suomeen. Hän tähdittää nimittäin Pori Jazzeja nousemalla lavalle perjantaina 17. heinäkuuta 2020. 

Gwen Stefani nousi maailmanlaajuiseen suursuosioon 1990-luvulla No Doubt -yhtyeen laulajana. Vuonna 2004 Stefani aloitti menestyksekkään soolouran, jonka aikana hän on julkaissut kolme studioalbumia ja noussut soittolistojen kärkeen Hollaback Girl -, The Sweet Escape - ja What You Waiting For? -hiteillään. Kolme Grammya sekä useita muita musiikkialan palkintoja voittanut Stefani on lunastanut paikkansa yhtenä 2000-luvun suurista tähdistä, jonka tekemisiä seurataan ympäri maailman.

Pop-ilotulitusta ja viime vuosikymmenten isoimpia kappaleita on luvassa myös ensi kesänä, kun Gwen Stefani tekee ensimmäisen Euroopan-kiertueensa 13 vuoteen. Suomessa Stefani on käynyt soolourallaan vain kerran – hänen konserttinsa Helsingin Hartwall-areenassa 2007 on jäänyt monien mieleen riehakkaana ja räiskähtelevänä spektaakkelina, jonka aikana Stefani muun muassa juoksenteli yleisön seassa pitkin areenan permantoa.

Musiikkiuransa ohella Gwen Stefani tunnetaan maailmanlaajuisesti seurattuna muoti-ikonina sekä useiden lifestyle- ja muotibrändien luojana ja suunnittelijana. Vuodesta 2016 hän on toiminut The Voice -laulukilpailun tuomarina Yhdysvalloissa.

Lue myös: Mikä rokkimimmi! Gwen Stefani, 50, on tyrmäävä näky arkiasussaan, katso

Lue myös: Miten Gwen Stefani voi näyttää aina yhtä upealta? Lue tähden 3 erinomaista kauneusohjetta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat