Kuva: AOP

Red Hot Chili Peppersiltä uutinen miehistönvaihdoksesta, fanit sekosivat: "Luojan kiitos!"

16.12.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Kitaristi John Frusciante palaa bändiin oltuaan poissa kymmenen vuotta.

Yhdysvaltalainen rockyhtye Red Hot Chili Peppers on ilmoittanut jäsenistönvaihdoksesta, ja uutinen on saanut yhtyeen fanit innostumaan. Bändi kertoo Instagram-päivityksessä, että pitkään bändissä aiemmin soittanut kitaristi John Frusciante palaa yhtyeeseen. Samalla bändissä viimeisimmät kymmenen vuotta soittanut Josh Klinghoffer poistuu yhtyeestä.

”Ilmoitamme suurella innostuksella ja täysin sydämin, että John Frusciante palaa yhtyeeseemme”, Red Hot Chili Peppers kirjoittaa päivityksessään.

Bändin päivityksen sävystä päätellen Klinghofferin eroon ei liity draamaa. Yhtye kiittää miestä kuluneista vuosista ja ylistää tämän kykyjä auliisti. Koko päivityksen voit katsoa alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

John Frusciante erosi Red Hot Chili Peppersistä ensimmäistä kertaa vuonna 1992 juuri ennen kuin bändi nousi lavalle Japanissa. Mies ei kestänyt sitä, miten kuuluisia heistä oli tullut ja hänelle oli myös kehittynyt huumeriippuvuus. Mies palasi yhtyeen riveihin vuonna 1998, ja hänen palattuaan yhtye nousi jälleen hittilistojen kärkeen Californication ja By The Way -albumien kanssa. Frusciante erosi yhtyeestä toisen kerran vuonna 2009 bändin ollessa tauolla.

- Siihen ei liittynyt draamaa tai vihaa, ja muut bändin jäsenet olivat hyvin ymmärtäväisiä. He kannustavat minua tekemään, mikä tekee minut onnelliseksi ja ajattelen samoin heistä. Musiikillinen mielenkiintoni ovat nyt johtaneet minut toiseen suuntaan, Frusciante kertoi tuolloin.

Red Hot Chili Peppersin fanit ovat ottaneet uutisen innolla vastaan.

”Luojan kiitos”, kommentoi yksi.

”Herranjestas!” on myös kirjoitettu.

”Tämä on paras uutinen, minkä olen pitkään aikaan kuullut”, on myös kommentoitu.

Red Hot Chili Peppers valmistelee parhaillaan uutta albumia. Ei ole tiedossa, kuinka paljon Frusciante tulee vaikuttamaan albumin tekoon ja kuinka paljon materiaalia on jo äänitetty Josh Klinghofferin kanssa.

Red Hot Chili Peppers konsertoi Suomessa viimeksi kesällä 2017 Helsingin Kaisaniemen puistossa.

Lue myös: Red Hot Chili Peppers striimaa konserttinsa Gizan pyramideilta - "Sydämeni räjähtää innosta"

Lue myös: Red Hot Chili Peppersin entinen kitaristi teki ikävän teon kollegalleen - "En nähnyt kitaraa enää"

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat