Kuva: Getty Images

Red Hot Chili Peppersin entinen kitaristi teki ikävän teon kollegalleen - "En nähnyt kitaraa enää"

01.08.2018 08:45 - Katariina Auvinen

John Frusciante sovitti synnin vuosia myöhemmin.

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen entinen kitaristi, John Frusciante, ui syvissä vesissä huumeriippuvuutensa kanssa 1990-luvulla. Riippuvuus ajoi tekemään ikävän teon myös häntä yhtyeeseen korvaamaan tulleelle kitaristi Dave Navarrolle

Alternative Nation -julkaisu jakoi Navarron kertoman tarinan. 

- Toivottavasti John ei suutu minulle, kun kerron tämän. Vuosia sitten, kun olin mukana Red Hot Chili Peppersissä, John oli ennen minua lopettanut yhtyeessä ja päätynyt vieroitukseen, joka oli itse asiassa sama paikka, jonne itse päädyin. John otti minuun yhteyttä ja pyysi minua tuomaan hänelle kitaran, jolla hän voisi soittaa, Navarro kertoo. 

Dave Navarro (kuva: Getty Images )

Mies päätti auttaa toista kitaristia ja lainasi hänelle oman Sunburts Les Paul -kitaransa, jotta miehellä olisi ajanvietettä. Frusciante päätti kuitenkin häipyä vieroituksesta arvokas kitara mukanaan. 

- En nähnyt Johnia tai kitaraa enää sen tapaamisen jälkeen, Navarro miettii. 

Noin kymmenen vuoden kuluttua Dave Navarro koki kuitenkin melkoisen yllätyksen, kun Frusciante soitti hänelle ja pyysi saada tulla tapaamaan miestä. 

- Kun tapasin Johnin hänellä oli kitaralaukku mukanaan, joka ei sinänsä ole ihmeellistä kitaristille. Se, mitä sisältä paljastui oli kuitenkin melkoinen yllätys. Kävi ilmi, että John oli huumepäissään myynyt oman Les Paul -kitarani, mutta oli nyt halunnut hyvittää tekosiaan ja ostanut minulle uuden, Navarro kertoo. 

Pari istui muutaman tunnin yhdessä jutellen ja Frusciante lähti. 

- Tuolla uudella kitaralla on itse asiassa nyt enemmän tunnearvoa kuin vanhalla, mies pohtii. 

Lue myös: Mies luuli ostaneensa liput Red Hot Chili Peppersin keikalle - tajusi virheensä liian myöhään

Lähde: Alternative Nation 

Kilpailut

Uusimmat