Kuva: AOP

Ozzy Osbournen ja Elton Johnin yhteiskappale julki - mukana muitakin supertähtiä!

10.01.2020 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Osbournen uusi albumi julkaistaan 21. helmikuuta.

Uutisoimme muutama päivä sitten siitä, että Ozzy Osbourne sekä Elton John ovat yhdistäneet voimansa. Asian oli paljastanut Osbournen vaimo, Sharon Osbourne. Voit lukea lisää tästä.

Nyt Blabbermouth-sivusto uutisoi, että yhteistyöstä on saatu lisätietoa. Kaksikko nimittäin teki  yhdessä tulevan Ozzyn sooloalbumin, Ordinary Manin, nimikkokappaleen. Levyn julkaisupäivämääräksi on ilmoitettu 21. helmikuuta.

Mukana kyseisessä kappaleessa ovat myös Red Hot Chili Peppers -rumpali Chad Smith sekä Guns N´Rosesin kitaristi Slash ja basisti Duff McKagan,

Chad Smith on asiasta innoissaan.

- Oli todella mahtavaa päästä työskentelemään tällaisten legendojen kanssa. Se on niin hemmetin hieno juttu! Smith hehkutti Sirius XM -radiokanavan haastattelussa ja jatkoi:

- Ordinary Man -levyn, ja kyseisen kappaleen, tuottaja Andrew Watt meni Eltonin luokse, sillä tarvitsimme pianoa kyseiseen kappaleeseen. Elton halusi liittyä mukaan ja soitti sitten pianot todella kauniisti. Hän myös laulaa upeasti biisillä. Kyseessä on hyvin The Beatles -yhtyeen kaltainen julkaisu. The Beatles on myös Ozzyn suosikkibändi.

Kappaletta ei tarvitse kuitenkaan pidempää odottaa, sillä se on nyt julkaistu. Voit kuunnella sen alta tai suoraan esimerkiksi Spotify-palvelusta.

Lue myös: Sharon Osbourne paljastaa: Ozzy Osbourne ja Elton John yhdistävät voimansa!

Lue myös: Sharon Osbourne paljasti: Ozzyn uusi albumi julki jo vuoden alussa!

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat