Kuva: Lauri Kujanpää

Jouni Hynyseltä uusi musiikkivideo - mukana useita suomalaistähtiä

29.01.2020 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hynysen sooloalbumi julkaistaan 31. tammikuuta.

Kotiteollisuus-yhtyeen keulakuvan Jouni Hynysen, 49, sooloprojekti Maanalainen Armeija julkaisee debyyttialbuminsa 31. tammikuuta.

Levyltä julkaistiin tänään 29. tammikuuta uusi single, Miekkataksi, josta on tehty myös peräti kahdeksan minuuttia pitkä musiikkivideo. Uutta videota tähdittävät Hynysen lisäksi muun muassa useat suomalaistähdet, kuten Mira Luoti (joka myös laulaa albumilla ja kappaleella), Kari "Hissu" Hietalahti, Jussi Lampi ja Jarkko Martikainen

Näet videon alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Hynynen kertoi syyskuussa Voice.fi:n haastattelussa, että uudet kappaleet oli helppo tehdä.

- Tajusin, että minulla oli halu tehdä jotain todella erilaista. Otin kitaran käteen ja lähestyin asiaa semmoisella leirinuotiotyylillä: Helppoja sointuja ja helppoja melodioita. Siinä tuli samalla palattua juurille, sillä sitä selvästi matkusti mielessä siihen aikaan, kun opettelin vasta biisintekoa.

- Kaikki meni todella helposti, vaikkakin työpäivät olivat pitkiä. Kun niitä biisejä soitteli, niin samalla viulut ja muut alkoivat soimaan päässä. Kotiteollisuuden kanssa ei ehkä pysty operoimaan tällaisella musiikilla, niin oli selvää, että nämä tulevat muuta kautta ulos.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Krapula on luova tila Jouni Hynyselle ja Mari Perankoskelle - "Visioimme yhdessä"

Lue myös: Jouni Hynysen roisilla musiikkivideolla nähdään kuvankaunis Mira Luoti: "Mitään ei suunniteltu"

Kilpailut

Uusimmat