Kuva: AOP

Bebe Rexha tylytti hittilistauksia epätasa-arvoisuudesta: "He tarvitsevat reilut soittolistat"

06.02.2020 10:15 - Milena Raappana

Tähti ei pelkää ottaa kantaa epätasa-arvoisuuteen.

Laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha, 30, kritisoi Billboard 100 -musiikkilistausta ja käytti ääntään naisartistien puolesta. 

Epätasa-arvoon hanakasti puuttuva Rexha uudelleentwiittasi Billboard listausten twiitin, jossa listattiin 100 kuuminta tulokasta vuodelle 2020. Listalla on muun muassa Eminem, Mac Miller ja Ed Sheeran. Ainoa twiitissä mainittu naisarsti on Camila Cabello

Rexha kirjoitti päivitykseensä "Man man man man man woman man man man man man" eli toi juurikin esiin, että kaikki muut artistit ovat miehiä paitsi yksi. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laulaja jatkoi kritiikkiään muissa Twitter-päivityksissä. Hän torppasi heti vasta-argumentin, että naisten täytisi pyrkiä tekemään parempaa musiikkia, jotta he pääsisivät mukaan listauksiin.

"Älä tule sanomaan minulle, että naisten täytyisi tehdä parempaa musiikkia. Striimauksiin ja radioon tarvitaan reilut soittolistat. Meillä on Ariana, Halsey, Dua (Lipa), Demi (Lovato) ja niin monia muita uskomattomia naisia", Rexha kirjoitti.

Hän myös mainitsi Rosalitan, Taylor Swiftin, Camila Cabellon, Cardi B:n, Selena Gomezin ja Lady Gagan. In the Name of Love -hitin tekijä kuitenkin näki valoa tunnelin päässä ja kirjoitti, ettei malta odottaa, mitä tämä vuosi tuo tulleessaan naisartistin osalta. 

Lue myös: Fanit pyysivät Bebe Rexhaa hymyilemään enemmän - laulajakaunotar vastasi jämäkästi takaisin

Lue myös: Bebe Rexha protestoi Alamaban aborttilakia vastaan: "Minun vaginani, minun valintani"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat