Kuva: Toni Lund

Lauri Tähkä palkittiin Vuoden viihdyttäjänä Iskelmä Gaalassa: "Yleisöllä on hyvä maku"

21.02.2020 20:51 - Reija Saarinen

Kyseessä on Tähkän 14. palkinto Iskelmä Gaalassa.

Itsensä suomalaisten sydämiin laulanut Lauri Tähkä, 46, valittiin Iskelmä Gaalassa Vuoden viihdyttäjäksi. Palkinto on varmasti monien mielestä täysin ansaittu, sillä Tähkän keikoilla riittää tunteita laidasta laitaan. Välillä bailataan, välillä ollaan kyynel silmässä. 

Tähkä on ollut Iskelmä Gaalassa muutenkin erittäin voitokas. Kaiken kaikkiaan hän on napannut itselleen jo 14 palkintoa. Tänä vuonna hänelle on ojennettu jo Vuoden miesartisti -palkinto.

Voittojen määrässä Tähkä nousi Juha Tapion rinnalle.

Saamaansa kunnianosoitusta Tähkä kiitteli vuolaasti. 

- Kiitos, hieno palkinto. Kiitos teille rakas yleisö, tehän näitä jaatte. Yleisö on ykkönen, sillä on hyvä maku, Tähkä sanoi.

Tähkän esiintymisestä saadaan nauttia ensi kesänä myös stadioneilla. Lauantaina 13. kesäkuuta mies valloittaa Seinäjoen OmaSP Stadionin ja lauantaina 29. elokuuta mies nähdään puolestaan Helsingissä Telia 5G Areenalla.

”Ajattelin nauttia elämästä, laulamisesta, soittamisesta ja keikkailusta Revohkan kanssa ensikesänäkin ja teidän seurassa. Onhan se minun rakasta elämääni. Yöttömiin öihin ei ole enää kuin reilu puolivuotta aikaa. Kesän korvalla pakataan rekat, bussit, laukut ja lähdetään tämä Suomi kiertämään”, Tähkä kirjoitti julkaisun yhteydessä Facebookissa.

Vuoden viihdyttäjä -kategoriassa ehdolla olivat myös Antti Ketonen, Elastinen, Juha Tapio ja JVG.

Lue myös: Lauri Tähkän julkaisema kuva sai fanit hieraisemaan silmiään: "Katsoin, että näenkö kahtena"

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat