Kuva: Senja Rapila

Lauri Tähkä palkittiin Vuoden albumi -palkinnolla Iskelmä Gaalassa: "Saan tehdä mitä lystään"

21.02.2020 21:15 - Iiro Myllymäki

Lauri Tähkä nousi kaikkien aikojen palkituimmaksi artistiksi Iskelmä Gaalassa.

Lauri Tähkän, 46, voitokas ilta Iskelmä Gaalassa jatkuu. Tampere-talossa järjestettävässä tilaisuudessa mies on nyt pokannut jo illan kolmannen palkintonsa. Tähkän Meidän tulevat päivät -albumi palkittiin gaalassa Vuoden albumi -palkinnolla.

Voitto nostaa Lauri Tähkän kaikkien aikojen palkituimmaksi artistiksi Iskelmä Gaalassa. Kyseessä on miehelle peräti 15. palkinto gaalassa. Näin ollen Lauri Tähkä nousi Juha Tapion ohi voittojen määrässä. Tänä iltana Tähkä on palkittu Vuoden albumin lisäksi jo Vuoden miesartisti - ja Vuoden viihdyttäjä -kategorioissa.

Lauri Tähkä kiitteli puheessaan kuulijoiden lisäksi muun muassa levyn tekijöitä ja levy-yhtiötään.

- Warner on antanut kaiken tuen, että saan tehdä mitä lystään, kunhan pitää itsensä jotenkin ruodussa. Joskus se on vähän hankalaa, Tähkä kommentoi pilke silmäkulmassa.

Meidän tulevat päivät -albumilta on julkaistu hitti toisensa perään. Albumin sinkut Mä en pelkää, Palavaa vettä ja Mustaherukan tuoksuinen tyttö ovat soineet tiuhaan tahtiin radiossa. Viime vuonna Tähkä voitti Iskelmä Gaalassa Vuoden iskelmä -palkinnon Mä en pelkää -kappaleella.

Vuoden albumi -kategoriassa ehdolla olivat myös Antti Ketosen Olisitpa sylissäni, Juha Tapion Pieniä taikoja, Suvi Teräsniskan Ihmisen poika ja Ville Valon & Agentsin Ville Valo & Agents.

Lauri Tähkän voitokkaan albumin pääset kuulemaan alta.

Lue myös: Lauri Tähkän julkaisema kuva sai fanit hieraisemaan silmiään: "Katsoin, että näenkö kahtena"

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat Bauer Mediaan.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat