Kuva: AOP

Entinen Nightwish-laulaja työskentelee sairaanhoitajana - "Rakastan edelleenkin laulamista"

24.02.2020 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Olzonilla on vakituinen työ.

Nightwish-yhtyeessä vuosina 2007-2012 laulanut ruotsalainen Anette Olzon, 48, työskentelee kokopäiväisesti sairaanhoitajana. Musiikillisella puolella laulajatar on levyttänyt The Dark Element -yhtyeensä kanssa sekä uudessa Allen/Olzon-projektissa, jota hänen kanssaan vetää Russell Allen.

- Allen/Olzon-levy nauhoitettiin viime keväänä. Se oli hyvin kiireistä aikaa, sillä minulla on myös vakituinen työ: Työskentelen nimittäin sairaanhoitajana maanantaista perjantaihin, Olzon kertoi Let's Discuss With Lance Hall -ohjelman haastattelussa ja jatkoi:

- Tiedätkös, musiikki on kuitenkin edelleenkin todella hauskaa. Rakastan laulamista ja minusta on ihanaa, kun minua pyydetään tekemään erilaisia juttuja.

Russell Allen muistetaan varsinkin Symphony X -yhtyeen laulajana.

Olzon kertoi joulukuussa PowerThorn-julkaisun haastattelussa, että hänelle bändin kanssa kiertäminen, varsinkin pitkissä jaksoissa, on todella rankkaa.

- Olen tehnyt suuria ja pitkiä kiertueita, joten tiedän, mistä puhun. Esimerkiksi Nightwishin kanssa: Se oli todella hauskaa, mutta myös todella, todella rankkaa. Minulla oli ongelmia nukkua bussissa, joten sitä joutui ottamaan oluen tai unilääkkeen, että sai unen päästä kiinni.

- Mielelläni tekisin nykyään hieman vähemmän keikkoja. Pidän siitä, että saan olla kotona enkä kaipaa enää matkustelua, Olen nähnyt jo paljon kaupunkeja ja eri maita. Olen monesti herännyt uudesta paikasta ja miettinyt, että missä ihmeessä oikein olen. Voin sanoa, että se on aika pelottavaa, kun ei edes tiedä, mihin kaupunkiin, saati maahan, on saapunut.

Lue myös: Entinen Nightwish-laulaja puhuu kiertämisen rankkuudesta - 'Joskus turvauduin unilääkkeisiin'

Lue myös: Entinen Nightwish-laulaja avautuu: "He kohtelivat minua huonosti"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat