Saksan The Voice Kidsissä laulettiin Irinaa, artisti kommentoi somessa: "Jatkoon!"

30.03.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

Nuori Lilyana versioi Hiljaisuus-kappaleen selvällä suomen kielellä.

Saksan The Voice Kids -ohjelmassa koettiin yllätys, kun yksi osallistujista lauloikin selvällä suomen kielellä Irinan Hiljaisuus-hitin. Nuori Lilyana esitti kauniin kappaleen samalla säestäen itseään kitaralla. Tyttö on jakanut esityksestään videon Instagramissa. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lilyana on mitä ilmeisimmin löytänyt kappaleen Samu Haberin kautta. Saksassakin hyvin tunnettu Haber versioi Irinan kappaletta Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2017. Lilyana on merkinnyt yhteen päivitykseensä Sunrise Avenue -yhtyeen, jonka nokkamies Haber on. Tyttö kertoo, että Sunrise Avenuen keikan näkeminen vuonna 2016 innosti häntä aloittamaan laulamisen.

Yllätysuutinen on tavoittanut sekä Irinan että Samu Haberin, joista molemmat Lilyana oli merkinnyt videopäivitykseensä. Haber on kommentoinut yhteen Lilyanan kuvaan ytimekkäästi ”Wow” ihastusta osoittavien emojien kera. Irina on jakanut Instagramin tarinoissaan videota Lilyanan esiintymisestä.

”Wohoo, jatkoon!” Irina hehkuttaa videon yhteydessä.

Jatkoon Lilyana menikin, sillä tyttö sai yhden tähtivalmentajan tuolin kääntymään esityksensä aikana.

 Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Samu Haber itse on nähty usealla kaudella The Voice of Germany -ohjelmassa tähtivalmentajana. The Voice Kids on saman formaatin lapsiversio.

Lue myös: Ystävän kaunis teko herkisti Irinan: "Se oli ihanaa, henkilökohtaista ja liikuttavaa"

Lue myös: Samu Haber nuoruuskuvassa: 'Takaisinheitto aikaan, jolloin myrkytin itseni savukkeilla'

Lue myös: Samu Haber myöntää kokeilleensa huumeita: "Olen kertonut tämän poliisille"

Kilpailut

Uusimmat