Kuva: Mikko Räsänen

Johanna Kurkela perusti uuden yhtyeen Johanna Iivanaisen kanssa - kuuntele uusi kappale

03.04.2020 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kaksikon yhteisalbumi julkaistaan syksyllä.

Kotimaisen musiikin saralla omilla tahoillaan pitkään vaikuttaneet Johanna Kurkela, 34, ja Johanna Iivanainen, 43, ovat kaikessa hiljaisuudessa valmistelleet yhteistä albumia, joka ilmestyy 11. syyskuuta.

Kaksikon Altamullan Roadiksi nimetty yhtye julkaisi tänään ensimmäisen singlensä When It’s Time, sekä siihen ohjaaja Ville Juurikkalan tekemän lumoavan musiikkivideon, jonka voit katsoa jutun lopusta.

"Oltiin 2013 yhdessä lomailemassa Torontossa ja nähtiin siellä Scarlett Janen keikka. Jo sen aikana katsahdettiin toisiimme ja tuumittiin että hitsi, pitäisiköhän meidänkin laittaa yhteinen bändi pystyyn. Ajatus sai aikaa kypsyä, ja vuosi 2019 kuluikin tyystin esikoislevyämme tehden. Johannan kanssa yhdessä laulaminen on ollut alusta asti hyvin maagista ja intuitiivista. Välillä emme osaa itsekään erottaa ääniämme toisistamme. Ne vain mystisesti sulautuvat”, Kurkela toteaa tiedotteessa.

Aina kun olen saanut laulaa Johannan kanssa, se tunne on selittämätön. Jotain maagista tapahtuu kun äänemme soi yhdessä, siinä kaksi sielua kulkee niin samaa matkaa ja samaan suuntaan. Tuntui siis todella luontevalta ja hyvältä ryhtyä tekemään musiikkia yhdessä. Annettiin vain musiikin tapahtua”, Iivanainen lisää.

Kuuntele When It´s Time alta tai täältä.

Lue myös: Nightwish-muusikoiden ja Johanna Kurkelan Auri-yhtye julkaisi albumillisen "kaninkolomusiikkia"

Lue myös: Johanna Kurkela saa tunteikasta postia raavailta miehiltä

Kilpailut

Uusimmat