Kuva: AOP

Lady Gaga järjestää netissä striimattavan hyväntekeväisyyskonsertin - mukana maailman huipputähdet

07.04.2020 16:45 - Roy Kokkonen

Sosiaalisessa mediassa nähtävä konsertti pidetään 18. huhtikuuta. Se järjestetään yhteistyössä Maailman terveysjärjestön kanssa.

Poptähti Lady Gaga, 34, aikoo järjestää hyväntekeväisyyskonsertin. Konsertin tavoitteena on yhdistää ihmiset koronavirusta vastaan. Se toteutetaan yhteistyössä Maailman terveysjärjestö WHO:n kanssa. Business Insiderin mukaan kyseessä ei ole varainkeruukonsertti, vaan sen tarkoitus on yhdistää ihmiset vaikeina aikoina. 

Konsertin nimi on One World: Together At Home. Konsertti striimataan sosiaalisessa mediassa. Artistit esiintyvät kotonaan, ja sen livelähetys nähdään YouTubessa, Twitterissä ja Facebookissa. 

Lady Gagan lisäksi konsertissa nähdään kova kokoonpano eturivin artisteja. Mukana ovat muun muassa Paul McCartney, Elton John, John Legend, Chris Martin ja Billie Eilish.

Hyväntekeväisyyskonserttiin aikovat osallistua myös muun muassa David Beckham ja vastikään koronasta toipunut Idris Elba. 

Gaga kertoo keränneensä Maailman terveysjärjestölle jo 35 miljoonaa dollaria, eli noin 32 miljoonaa euroa. Laulajan mukaan hän on saanut rahat käsiin käyttämällä henkilökohtaisia suhteitaan, eli puhumalla liikemiehille. Rahat tullaan käyttämään terveydenhuoltovälineisiin, kuten hengityssuojainten hankkimiseen.

- Sydämeni säteilee lämpöä kaikille teho-osastolla työskenteleville. Kun konsertti alkaa, laittakaa lompakkonne pois, laittakaa kaikki pois ja nauttikaa esityksestä, jonka ansaitsette, Gaga kertoo konsertista.

Lue myös: Lady Gaga vapaaehtoisessa kotikaranteenissa - "Koronavirus on ennakkoluuloton"

Lue myös: Jennifer Aniston paljastaa, miksi korona-aika on ollut hänelle helppoa: "Olen agorafoobikko"

Lähteet: Business Insider, Independent

Kilpailut

Uusimmat