Kuva: AOP

Lady Gaga vapaaehtoisessa kotikaranteenissa - "Koronavirus on ennakkoluuloton"

16.03.2020 10:15 - Roy Kokkonen

Grammy-palkittu artisti kannustaa fanejaan tukeutumaan toisiinsa, vaikkakin etäyhteyksin.

Tähtiartisti Lady Gaga, 33, on ottanut kantaa koronaviruspandemiaan ja kannustanut pandemian vaikutuksista kärsiviä fanejaan. 

Lauantaina laulaja jakoi kuvan itsestään koiriensa kanssa Instagramissa ja kertoi eristäytyneensä vapaaehtoiseen kotikaranteeniin. Hän kannustaa fanejaan välttämään lähikontakteja riskiryhmiin kuuluvien ihmisten kanssa.

"Olen puhunut lääkäreiden ja tutkijoiden kanssa. Kaikille se ei ole helppoa, mutta ystävällisin ja terveellisin teko on ryhtyä karanteeniin ja olla erossa isoista joukoista sekä yli 65-vuotiasta. Haluaisin nähdä vanhempiani ja isovanhempiani, mutta on turvallisempaa olla heistä erossa varmuuden vuoksi. Hengailen kotonani koirieni kanssa", Lady Gaga kirjoittaa kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin Lady Gaga jakoi toisen kuvan, jossa hän pohtii pandemian vaikutusta yleismaailmallisesti. Laulaja uskoo ystävällisyyden voimaan vaikeina hetkinä.

"Uskon, että tämä muistuttaa monia meistä siitä, miltä tuntuu olla ihminen. On tärkeää tiedostaa, että me olemme, ja meidän täytyy olla kansainvälinen, yhtenäinen ja ystävällinen yhteisö", Lady Gaga sanoo.

Hän muistuttaa pitämään huolta läheisistä.

"Emme voi tehdä tätä ilman ystävällisyyttä. Koronavirus on ennakkoluuloton. Päivän ajatukseni on hyväksyä, että tulee aikoja, jolloin tunnemme itsemme voimattomiksi ja tilanne tuntuu hallitsemattomalta. Mutta voimme täyttää sen tilan mielessämme ystävällisyydellä, ja siten olla osa ratkaisua maailmanlaajuiseen ongelmaan. Silloin tilanne on hallinnassa. Voimme saada aikaan parantumista opettelemalla olemaan ystävällisiä ja pitämällä huolta toisistamme sekä itsestämme näinä aikoina", laulaja kannustaa fanejaan.

Fanit ovat ihastelleet laulajan kannustavia sanoja kommenteissa.

"Kiitos, kun inspiroit olemaan parempi ja vahvempi ihminen joka päivä. Levitä aina ystävällisyyden sanaasi maailmalle! Olet valoni!" yksi kirjoittaa.

"Rakastan häntä, hänellä on kultaisin sielu", toinen ihastelee.

"Kyllä. Tämä on niin totta. Ystävällisyys voi parantaa maailman. Olen niin ylpeä sinusta", kolmas komppaa.

Lady Gaga julkaisi helmikuussa singlen Stupid Love. Artistin uusi levy Chromatica julkaistaan 10. huhtikuuta. Katso Stupid Loven musiikkivideo alta tai täältä:

Lue myös: Lady Gagan uusi sinkku lähti soimaan täysin väärässä paikassa - videosta valtava nettihitti

Lue myös: Seksikäs Lady Gaga niukassa asussa - julkaisi maistiaisen tulevalta musiikkivideoltaan

Kilpailut

Uusimmat