Kuva: TV1

Iskelmäfestareiden lämminhenkinen yhteisöllisyys hurmaa: "Aivan kuin olisi vanhoja tuttuja"

28.12.2018 17:15 - Emmi Moilanen

Iskelmätarinoita-dokumenttisarja vie katsojan viime kesän Iskelmäfestareiden tunnelmaan.

Iskelmätarinoita on neliosainen musiikkidokumenttisarja, joka vie katsojan viime kesän Iskelmäfestareiden tunnelmaan. Himoksella festaritunnelmissa kuvattu sarja esittelee artistikattauksen lisäksi myös suomalaisten tarinoita iskelmästä ja elämästä.

Kolmannessa jaksossa nähdään ystäväporukan valmistautumista Haloo Helsinki! -yhtyeen keikalle. Iltaan on latautunut paljon odotuksia ja tunteita.

- Se on auttanut minua niin paljon kaikissa vaikeissa hetkissä. Sen takia odotan niin paljon, että nyt pääsen katsomaan, eräs heistä kuvailee.

Ajatus illan keikasta nostaa jopa kyyneleet silmiin.

- Kaikissa biiseissä on niin sellaiset sanat, että tuntuu kuin ne kertoisivat omasta elämästä. Miten kukaan on osannut kirjoittaa sellaisen biisin, että se oikeasti tuntuu siltä kuin se olisi minun elämästäni.

Naiskolmikko toteaa, että illan suunnitelma on olla iloisella mielellä, vaikka muutama kyynel kihoaisikin silmäkulmaan. Myös Iskelmäfestivaalien lämminhenkinen tunnelma on tehnyt ystävyksiin suuren vaikutuksen.

- Täällä on ihanaa porukkaa, kaikki vilkuttelee ja moikkaa. Kun olemme kävelleet katsomaan artisteja, niin matkalla on monen kanssa juteltu, aivan kuin olisi vanhoja tuttuja. Tosi yhteisöllinen fiilis.

- Juuri sanoin eilen, että maailma olisi paljon parempi paikka, jos ihmisillä olisi aina Iskelmäfestari-fiilis päällä, naiset nauravat.

Millaisia muita tarinoita suomalaisilla on kerrottavanaan? Sen näet huomenna TV1 klo 21.20.

Iskelmätarinoita-ohjelman kolmannessa jaksossa Iskelmäfestivaalien lavalla nähdään Haloo Helsinki!, , Neon 2, Laura Voutilainen, Juha Tapio, Neljänsuora, Erika Vikman ja Jonne Aaron.

TV1 lauantaisin 15. joulukuuta 2018 - 5. tammikuuta 2019 21.20 - 22.20, uusinta sunnuntaisin klo 15.05 ja perjantaisin klo 22.00.

Lue myös: Iskelmäfestivaalin ensimmäiset esiintyjät julki: Mukana muun muassa Kaija Koo ja Ville Valo & Agents

Lue myös: Iso yllätys! Haloo Helsingin Elli lähtee soolouralle

Lue myös: Haloo Helsinki: "On ollut mahtavaa nähdä fanien kasvutarina"

Kilpailut

Uusimmat